30-års firande, utemiddag och andra advent

Här kommer helgen i bilder som bara blev foton på mat såg jag nu! Så kan det gå när man glömmer bort telefonen. Bra betyg på helgen med andra ord.

I fredags skulle vi fira Timmy försenat som fyllde 30 för en månad sen! Vi åt middag hos oss hela familjen och började med råbiff från Urban Deli som var supergod!

Sen blev det röding, gino och presentutdelning. Av oss fick han en resa till Marbella i vinter, wihooo!

I lördags blev det pannkaksfrukost för stora och små. Damon har dock slutat tycka om bananpannkakor. Föräter ni er också på frukost ibland? Jag har svårt för gröt till exempel, det åt jag varje morgon för några år sedan.

Det var underbart väder i lördags så vi gick ut för en långpromenad och snöbollskrig!

På kvällen skulle vi ut och äta med Carl och Sofia. Vi sågs på Diplomat för en fördrink och sedan hade vi världens trevligaste middag på Spesso!

Hummerraviolin till varmrätt.

Efter middagen gick vi till Astoria för en drink innan kvällen var över. Stockholm är ruskigt kallt och magiskt vackert just nu.

Dante sov hos mina föräldrar så i söndags gick jag upp och kollade på Bachelorette med en kopp te i soffan. Mmm det var så mysigt. Dante har det ju toppen hos hans mor och farföräldrar så jag njuter av att veta att han har det bra och jag får tanka energi.

På eftermiddagen gick jag och Dantis till Bosse med familj på adventsglögg och när vi kom hem serverade Damon en pasta med köttfärssås efter att han jobbat klart för dagen. En mysig helg med allt jag tycker om!

  1. Känner du fortfarande att du behöver försvara / förklara när dante sover borta? Tänker att du fick mycket kritik för det tidigare, är det något som hänger kvar?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi