Weekly Plans

Hello vintervänner,

-12 men känns som -16 stod det i appen idag. Det är kaaaallt. Igår ramlade Dante när vi var hemma hos Bosse med familj på adventsfika och det är ju inte speciellt ovanligt att barn ramlar. Bara det att han började halta efteråt och när vi kom hem och han skulle springa till Damon såg man hur benet vek sig och han inte kunde stödja på det. Så nu måste jag boka läkartid och se om det behöver röntgas. De små galningarna alltså, det är alltid något med dem. Jag tycker väldigt synd om honom och mammahjärtat värkte när han haltade in på förskolan idag, även om han är på jättebra humör och inte verkar känna någon smärta. Förhoppningsvis bara en stukning men usch så tråkigt om det är något mer allvarligt. Han ska ju börja fotbollsskola efter julen haha, så då hoppas man att han är stark och frisk.

Den här veckan har jag lika mycket jobb som varje vecka just nu. Men mysiga saker också! Som att åka pulka, träffa kompisar, gå till Bangerhead och fixa julfrisyren, äta god mat och gå på julfester i helgen. Jag älskar verkligen december, allt är så härligt den här månaden!

Veckans schema: Jag har ett par kundmöten, massa roligt internjobb och så ska jag gå på flera julevents!
Veckans roligaste: I helgen har vi julfest med kontoret OCH ska gå på julfest hos några kompisar. Ser fram emot en all in-helg och sen bara mysa loss resten av december (om inget spontant inträffar!).
Veckans mindre roliga: Dantes ben känns ju sådär alltså. Sjukt hur påverkad man blir av allt som rör ens barn.
Veckans spontana: Ska jag klippa en riktigt kort page på onsdag hos frissan? Jag är sååå sugen.
Veckans tacksamhetstanke: Mina kompisar är så himla fina föräldrar och jag blir alldeles varm i kroppen av att tänka på det. När vi umgås allihopa med våra barn så blir jag alltid så tacksam över hur bra det går och hur otroliga föräldrar alla är.

Om 23 minuter kommer våra lunchsallader från Kale & Crave till kontoret. Sen har jag ett internmöte och 74636 to do’s. Så lika bra att sätta igång!

Sparkling season starts now! Foto här.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi