Torsdagstankar

Ho ho ho

Det blev lite vabb och därav bortprioritering av allt jobb som inte var akut. Men nu sitter jag här och känner att jag verkligen vill checka in tio minuter på bloggen innan omhändertagande av ett numera friskt barn fortsätter! Dante äter spaghetti med köttfärssås och kollar på Madagaskar. Den är från 7+ men han är helt besatt av den, får små barn ens kolla på 7+ filmer eller kan det vara farligt för dem med dessa intryck? Det är ju lite mer mörka inslag i detta än i Alfons eller Mamma Mu som han tittar på annars.

Ur ett egoistiskt perspektiv är ju Madagaskar oerhört mysigt. Granen står och lyser upp lägenheten i ett varmt sken precis bredvid, adventskalendrar bor under den och vi hängde precis upp en toppstjärna som vi handlade efter förskolan.

Hur känner ni med snön? Jag älskar den. Älskar älskar älskar. Som kontrast till mitt starka ogillande för kyla och mörker så får snön mitt vinterkalla hjärta att smälta. Det är så kul med snö! Vi hade snöbollskrig på vägen hem och när vi kom innanför dörren skrattade vi medan pudrigt snö ramlade ut från våra lager med kläder.

Jaja. Ska försöka få upp helgen med bilder senare ikväll innan nästa helg gör entré. Ser verkligen fram emot den som komma skall. Puss 🤎

  1. Min dotter som fyller 3 i mars blev helt fast i Little foot som även den är 7+, höll i sig en vecka eller två, och jag gick väl i samma tankebanor som du. Nu är hon dock tillbaka och tittar på chip och potais och Simon som vanligt haha.

  2. Hej, du har så fin klädstil, alltid! Den rosa klänningen med volang på i siden, vart är den ifrån. Många Hälsningar Maria

  3. Min son kollar bara på dumma mig, Madagaskar, hitta nemo eller vara och han är snart 2 år. Det borde väl inte vara farligt? Han är ju inte rädd eller så tänker jag men vem vet egentligen helt säkert…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi