Weekly Plans

Karlavagnen med Rymdpojken tar sig ut ur kontorets högtalare som en våg. Jag hör Linn, Evelina och Timmy prata om Black Week i rummet bredvid. Ögonen är fortfarande svullna från natten, som att jag är nyvaken tre timmar in i dagen. När Dante vaknade klockan sex kunde ingen av oss somna om. Det är mycket i hjärnan just nu och han verkar känna likadant. Vi kollade på Tasseholm och åt ostmackor till skenet av julgranen som kom upp igår. Dante fick klä den och han satte alla julgranskulor på samma ställe. Att säga att julgranen är vacker vore en lögn, men när jag tittade på den imorse kände jag ändå just det. Vad vacker den är, vår lilla plastgran med 25 kulor som hänger på en radie av 30x30cm.

Den här veckan startar julmånaden. Det är slutspurt för året och jag känner mig inte trött utan snarare som jag gjorde när jag började idrottsklass i högstadiet och vi hade springtävlingar i skolan. Jag sprang så fort jag kunde och när jag nästan var i mål vände jag mig om och såg att jag var i toppen, men ändå hade mer att ge. Så jag sprang lite fortare och lite längre och när jag kom i mål kände jag att ”det där var ju inga problem” och ställde mig på pallplatsen. Kanske lite märklig jämförelse men det jag menade var att man befinner sig i ett läge där man tror att man inte har mer att ge, men känner efter och inser att man har det trots allt. Och kanske lite kul att få berätta för er att jag var otippat snabb som tonåring. Jag undrar verkligen hur snabb jag skulle vara idag, men om jag jämför med de jag springer bredvid på Barrys så är jag inte i toppen längre haha. Det är fortfarande lika roligt att spring dock.

Hur mycket har du kvar att ge till loppet 2021?

Veckans jobb: Jag har möten back to back hela måndag och onsdag. Imorgon ska jag sätta telefonen på stör ej och skriva massa material. På torsdag har vi inspelning och fotografering hela dagen. Och på fredag ska jag ha en bubbellunch för Un’Sweet!
Veckans pepp: Lunchen på fredag ska bli galet härlig!
Måndagens tacksamhetstanke: Det hände en sak igår som gav mig en påminnelse om att hälsan och att vi mår bra är det enda som spelar någon roll. Jag brukar vara bra på att alltid ha det med mig, men igår blev jag extra påmind.


Foto

  1. Hej fina du, vad händer med bloggen? Blir alldeles ledsen av tanken på att du ska lägga ner den, finaste platsen på nätet ju<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi