Fredagssnack

Heeej mina små kycklingar,

Jag sitter och jobbar i pyjamas med första avsnittet av Bachelorette på i bakgrunden. Ni som hunnit några avsnitt in, vad tycker ni? Kommer det upp i samma underbara nivå som Bachelor? Årets Bachelor var i och för sig den i särklass bästa säsongen så jag vet inte hur något ska komma upp i det, haha. Det var lite trist att Bachelor och Bachelorette  började så tätt inpå varandra dock tycker jag. Man hann ju knappt andas :)))

I alla fall. Så välbehövligt med en dag hemma i pyjamas med bara mig själv och min dator. Jag ligger efter med jobb efter gårdagen där vi hade 100% fokus på Orange Day-liven. När jag gick hem i kylan vid 22 på kvällen kände jag mig stolt över teamet men också helt slut över alla intryck. Tänk att kvinnor dagligen jobbar med dessa frågor – vilka jävla hjältar. Om ni missade avsnittet måste ni gå in och titta nu.

Idag ska jag bocka av några akuta punkter på min to do, sen ska jag hämta lilleman tidigt och gå hem till Johan och John för glöggmys! Såg ni IGTV:n jag gjorde med Johan och John på Baby Journey förresten? De pratar om deras väg till barn där de har adopterat två underbara flickor på två olika sätt. Titta här!

Efter glöggen ska vi gå hem och ha fredagsmys med Marith som kommer över på middag. Finns inget bättre än helgmiddagar med ens älskade vänner. Vad ska du göra i helgen? Mysigast av allt blir dock första advent på söndag! Då åker julpyntet fram och det riktiga julgoset kan börja.

December 2020!

  1. Idag ska jag och mamma ut och äta samt gå på bio imorgon blir en dag med serier och på söndag blir det lussekatter och glöggmys såklart 😍 skön paus för en universitetsstudent

    1. Åh vad mysigt. Så länge sen jag var på bio tack vare barn och corona. Måste boka en snart! Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi