Weekly Plans

HEJ ÄLSKLINGAR!

Idag lever man helt klart på energin från helgen. Herregud vad rätt det var att åka till Paris en helg tillsammans. Bildbomb kommer i veckan, men vill tipsa alla småbarnsföräldrar om att ta sig iväg om man kan. Det behöver inte vara långt, det viktiga är att vara tillsammans i en annan roll än föräldraskapet (eller i vårt fall, businesspartners). Det kändes som innan vi blev föräldrar, när vi reste runt världen och bara njöt av varandra. Åt god mat, gjorde oss fina för varandra och pratade om framtiden. Jag älskar honom så mycket.

Idag är det i alla fall måndag och mmm måndagar är fan i topp på veckolistan ändå. Alla är så glada efter helgen? Jobbet är så roligt. Och så finns inga förväntningar på vad dagen ska erbjuda. Vi har haft alla våra veckomöten och snart ska jag in i ännu ett. Något som är helt nytt för mig den här hösten är att sitta i inplanerade internmöten. Eftersom jag har jobbat i en mindre konstellation har vi haft ett veckomöte och sedan resten av veckan på volley. Nu när jag jobbar med Baby Journey är vi fler anställda och jag har plötsligt flera team jag jobbar med. En ny utmaning för mig som är van vid att disponera min tid mer fritt, men också kul att jobba i större konstellationer.

Veckans to-do: Veckans stora puck är Orange Day som är på torsdag då vi ska ha en stor live på min Instagram för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor. Mer information kommer imorgon så kika in här då!
Veckans roligaste: Idag satte jag en ny affirmation i en av mina kristaller. Jag renade den och visualiserade det jag önskar och nu bor den i min ficka för extra energi. Jag säger till om det roliga går i lås, vem vet, kristallen kanske hjälper till på traven!
Veckans utmaning: Att behålla känslan från Paris. Känslan av att livet är precis här och nu, att inte längta framåt utan leva i det jag är i, att känna pirr i kroppen och lyckorus.
Veckans ångestpuck: Jag är faktiskt ganska nervös över Orange Day-liven på torsdag. Det är ett så viktigt ämne och jag vill verkligen göra ett bra jobb för att få fram problematiken och att kvinnors röster ska höras högre. Jag ska förbereda mig mycket.
Veckans tacksamhetstanke: Första advent på söndag och kontorsgranen står redo att packas upp i hallen.

Hallå drömoutfit!

  1. Hej fina du!

    Apropå er Paris weekend tänkte jag be om dina bästa tips för att få till en grym weekendresa. Hur tänker du vid val av resmål, boende, mat, aktiviteter etc. Planerat eller spontant? Hur långt tid tycker du är optimalt? Och packningen – HJÄLP jag får aldrig till det!

  2. Vilket härligt flow du verkar vara inne i!
    Jag har en fråga till Frågor med Forni. Har du tips på hur man ska tänka och agera om man har en kollega som har väldigt vassa armbågar och samtidigt saknar empati. Som kör på och inte är rädd för att köra över folk. Och som dessutom saknar värme vilket gör att jag känner mig oerhört obekväm, nästan som att jag tassar på på kring personen.
    Jag har en sådan nära kollega, som egentligen är under mig i hierarkin dessutom, och jag vet inte hur jag ska hantera personen. Hen gör egentligen inte direkt något fel, så det är inget att gå till HR med eller överordnad. Det vara tar såååå mkt energi i mitt dagliga liv, och det känns faktiskt ganska trist att gå till jobbet. Att ta upp det med personen känns inte som det givna alternativet, då jag gissar att hen inte kommer bry sig nämnvärt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi