En guide till serumet Renewal Hyaluronic Acid + BHA

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED SKINROLLER
Skinroller

Hej mina favoriter!

Ni som har hängt med ett tag vet att jag gärna testar olika typer av beautytekniker eller produkter. Jag har alltid haft bråkig hy och älskar att hitta nya produkter som passar mig. Under åren har jag regelbundet använt mig av en skinroller som jag tycker hjälper mina produkter att verkligen komma ner i huden och arbeta på djupet. Under senaste veckorna har jag använt Skinroller Pro i kombination med ett av deras serum – Renewal Hyaluronic Acid + BHA. Kort förklarat är Skinroller Pro en hudroller med små micronålar som är till för att skapa en kontrollerad skada i huden. Dessa små microskador gör att huden förnyar sig själv, skapar nya hudceller och boostar hudens produktion av kollagen. Att huden kan förnyas? Hur coolt är inte det! Microskadorna gör även att hudvårdsprodukter kan slussas ner på djupet.

Jag använder Skinrollers serum, Renewal Hyaluronic Acid + BHsom jag applicerar efter behandling med Skinroller Pro. Den innehåller  Hyaluronsyra, vilket sen gammalt är alla skönhetsgurus ledord när det kommer till fukttörstande ansikten. Jag upplever att detta serum ger ansiktet en riktig fuktboost och att det faktiskt även återfuktar på djupet, vilket min hud behöver nu när det blir kyligare ute. Dessutom är fukt = glow, vilket iallafall inte jag tackar nej till! Såklart är det individuellt, men jag blir alltid lika glad när jag hittar något som fungerar för min hud.

Skinroller

Enkelt förklarat är detta en skönhetsbehandling för hemmabruk som faktiskt fungerar för min hud, och dessutom verkar på djupet och får det att kännas som att jag driver en skönhetssalong i badrummet. Det här är en vapendragare i mitt beautyskåp. Just nu firar Skinroller Singles Week och har 50% på alla deras bästsäljare. Med koden FORNI25 får ni ytterligare 25% rabatt på ett köp. Så passa på att fylla på badrumsskåpet inför hösten!

På FORNI finns en guide med vilket serum du bör ha för din hudtyp, tillsammans med en guide på hur du startar veckan på bästa sätt! Klicka här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi