Margaux Dietz, krönikor och rödvinsprovning

Ännu en vecka av smarta, roliga och inspirerande artiklar inne på FORNI! Har ni bokmärkt magasinet så att ni inte missar något innehåll? Varje dag publicerar vi nya artiklar inom mode, skönhet, kultur, relationer, karriär och wellness! Här kommer några ess från senaste tiden.

Margaux Dietz

Intervju: Margaux Dietz om Alexa, sex, njutning och kändisskap

Jag tror att nästintill ingen har missat att Margaux Dietz nyligen släppt en erotisk roman tillsammans med en tillhörande poddserie, och i samband med det har FORNI-redaktionen träffat Margaux. Intervjun handlar om Alexa, sex, kvinnlig njutning och kändisskap! Vi går bland annat in på hur man som kvinna på bästa sätt blir bekväm i sin sexualitet, hur denna resa gynnat Margaux sexuella njutning, om hon lärt sig något nytt och vad hennes relation till kändisskap är.

FORNI

Krönika: Vad gör du fast ingen ser på?

FORNI fantastiska krönikör, Caroline Rosencrantz, har skrivit en krönika om vad våra val egentligen grundar sig i idag. Om ingenting du gör bevittnas, spelar det egentligen någon roll då? Och väljer vi verkligen våra kläder, vår inredning eller musik utifrån vad vi själva faktiskt tycker om? Caroline delar sina spännande reflektioner om vår samtid.

ForniGår det att träffa Mr Right på dansgolvet? 

Sverige har öppnat upp igen och självklart uppdaterar FORNIs sexpectations dig om livet på dansgolvet, om hennes upptäcktsfärder i dejtingdjungeln, sena nätter och om det pirriga ruset som kommer med att vara nykär. I denna krönika reflekterar hon om man kan träffa Mr Right på dansgolvet. Vad tror ni? Det är en glittrig, målande och spännande krönika.

Rödvinsprovning

Sugen på en mysig höstaktivitet? Bjud hem dina vänner på rödvinsprovning

Är inte detta den bästa höstaktiviteten du har hört? FORNIs sommelier har gjort en guide på allt du behöver för en rödvinsprovning hemma. Detta kommer absolut vara nästa tillställning jag bjuder in mina vänner på! Så trevligt!

Anyfin

Så når du dina ekonomiska drömmar med Anyfin

Behöver du lite pepp för att komma igång med ditt sparande och få koll på din ekonomi? Då är denna guide för dig! I samarbete med Anyfin har FORNI skrivit en artikel tips på hur du når dina ekonomiska drömmar och kommer igång med ditt sparande!

  1. Hej! En fråga till frågor med Forni☺️ min man önskar sig en klocka i julklapp. Han har redan en träningsklocka så vill ha en med stållänk.
    Tänker mig en fin klocka men inte en rolex 🤪 Har
    Du tips? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi