Fredagspeppen kom lastad tillsammans med bilder från veckan

BLOGGINLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Hej mina supergulliga personer!

Vilken vecka haha, förstår inte ens själv vad som hände. Från urladdningen i tisdags till att vips var det fredag och jag gasade på jobbet som vanligt. Jag behöver inte tjata på om att det är mycket som händer med Baby Journey nu för det vet ni redan, men det tar mycket jobbtid vilket gör att andra projekt blir lidande.

Idag är det i alla fall fredag! Jag och Julia spelade in samarbeten hemma hos mig hela förmiddagen och nu är hela kontoret iväg på lunch förutom jag som försöker jobba undan innan jag har en sen lunch inbokad med Petra, Marith och Bosse. Mina älskade älsklingar som får hela mitt liv att kännas bättre. Ska skämma bort dom med champagne och god mat för älskar dom så mycket och är så glad över att dom finns.

Dagens tips: skäm bort någon ni älskar lite extra genom att boka in något mysigt tillsammans eller bjuda på något unnigt! Eller bara skicka ett kärleksfullt sms, det är ändå det finaste man kan ge någon.

I helgen har vi inte en enda plan vilket känns otroligt mysigt. Ikväll blir det datenight hemma och sedan blir det nog familjehäng resten av helgen. Ser fram emot att ladda batterierna och kanske övertala Damon till att kolla Bachelor när Dante sover (kommer aldrig gå). Vi såg för övrigt precis klart Squid Game, har ni sett den? Vad tyckte ni? Jag gillade den mer än Damon. Det jag tyckte om var att den verkligen fick tittaren (ja, mig i detta fall då) att tänka till över allt ifrån samhällsstrukturer, ekonomi, klass och mänskliga relationer. Jag mådde sjukt dåligt av att titta på den men samtidigt fanns stunder av värme och hopp. Slutet var dock inte för mig haha, tyckte det var så märkligt.

Nåväl, här kommer 10 bilder från min vecka!

I måndags fyllde Evelina som jobbar hos Linn på Organista år, så vi firade genom att gå till nyöppnade Le Östermalm för lunch!

Sååå gott! Vi tog varsin rätt och sen delade vi på pannkakor för det måste man när det är födelsedag.

Glad och ganska nervös inför Junibacken-eventet som skulle hållas ett par timmar senare.

En kväll åt vi hummerpasta och drack vin hemma. Mmm det var mysigt.

Igår hade vi pressfrukost tillsammans med FOREO på Rosendahls Trädgård. Det är en riktig höstdröm där.

Jag hade på mig en tröja/klänning från Other Stories och njöt av ett så lyckat och mysigt event.

Var även på vernissage för min vän Sabina von Essen som gör fantastisk konst! Vi har två tavlor från henne som jag absolut älskar.

Sen vankades det middag hos Stylein som fyller 20 år. Det var familjärt, fint och väldigt kärleksfullt. Den som tror att modebranschen bara är hård och kall tror fel. Den kan också vara varm och alldeles underbar. Elin som har Stylein berättade för mig att dom ibland tänker på mig och min stil när de tar fram pieces. Det var det finaste jag hört tror jag?

En underbar kväll med underbara människor!

Imorse njöt jag av dessa fina blommor som jag fick av Björn och Annie efter kalaset i måndags. Fina vänner.

Ha en fin fredag så hörs vi i helgen.

Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi