Känslostorm efter gårdagens kalas

Nä men det är sååå mycket känslor i kroppen idag efter gårdagens kalas. En bildbomb kommer senare när jag har fått redigerade bilder av Lisa, men här kommer några som är fotade med telefonen under gårdagen. Vi hade ju som sagt Baby Journeys 1-års kalas för allt ifrån användare till vänner och familj för att tillsammans fira vår första födelsedag – och det med dunder och brak! När vi gick omkring där på Junibacken innan öppning blev jag helt varm i kroppen. Det är så många som kämpat för att få ihop det här kalaset och det hade inte varit möjligt om inte alla hjälpt till! Ett sånt teamwork på alla sätt och vis och när dörrarna öppnades och barnen ramlade in med stora leenden på läpparna kände jag bara att det här är det bästa eventet jag någonsin arrangerat.

Vi bjöd på allt ifrån Junibackens nya barnteater-föreställning (som barnen blev helt förtrollade utav – missa inte om ni går dit!) till massa lek, sagotåg, födelsedagssång, pannkaksbuffé och supergod fika. När vi stod och sjöng uppe i Pippi-huset med hundratals föräldrar och barn i kör kände jag mig tusen, miljarder procent säker på att satsningen av Baby Journey är det bästa vi gjort i våra liv. Karriär i all ära – men vi har också byggt ett företag som finns där för människor. Det är det bästa med just Baby Journey, att få dela bebisresan med så många där ute. Hela tiden utmana oss och branschen för att växa, dela med oss av information men också skapa minnen tillsammans. Vilket var exakt det vi gjorde igår.

Om någon av er sitter inne på en idé till ett företag som ni bara inte kan släppa – go for it. Om ni sitter och funderar på att byta bana och göra något som känns bättre i hjärtat – våga ta steget. Ingenting går upp mot den känslan jag har i kroppen idag.

Hoppas att ni får världens finaste tisdag, puss!

 1. Hej Michaela och först och främst: stort grattis till ettårsdagen! Jag har en fundering kring events likt detta och även den här hotellvistelsen som jag har för mig (rätta mig gärna om jag har fel) att ni gav ut till olika influenser-mammor i samband med morsdag i våras.

  Förstår att det är publiciteten i form av tex inlägg/insta-stories av gästerna man till viss del är ute efter när man gör sånahär grejer men jag tänker att vore det inte fint om man nån gång kunde bjuda in (missförstå mig rätt) ”vanliga” mammor som inte har tusentals följare i sociala medier? Mammor som tex av ekonomiska skäl bara kan drömma om att ta med barnen till Junibacken eller få spendera en natt på ett lyxigt hotell? Mammorna som var med här kan ju utan tvekan kosta på sig både ett och två besök på Junibacken och en helg på Steam exempelvis.

  Som sagt, jag förstår att branschen som sådan ser ut på detta vis och att det handlar mycket om publicitet (och i det här fallet var det ju kanske lite mer som en familjefest för vänner) och detta är inte något specifikt riktat mot dig men tänkte att du oftast är bra på att bemöta kommentarer och nu när jag såg detta inlägg tänkte jag lufta mina tankar lite och se om det är något du/ni reflekterat över 🙂

  1. Hej!

   1/3 av gästerna var våra användare, om du läser bloggen ser du att vi tävlade ut platser på vår instagram! Det var 1/3 användare, 1/3 influencers och 1/3 vänner & familj 🙂

   Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi