Weekly Plans

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Baby Journeys 1-års kalas! Vaknade upp som att det var julafton idag haha, SÅ taggad på vårt kalas i eftermiddag! Så den här veckan går i firandets tecken med kalas och festligheter. Jag har bestämt mig för att behålla den här energin med mig genom hela veckan och bara HA KUL.

Viktigt att ha kul i sitt liv.

Förutom eftermiddagens kalas så har jag en pressfrukost på torsdag med FOREO som jag tror kan bli en av de vackraste mornarna på länge. Sedan är det möten inbokade, jag sitter med huvudet djupt ner i några skrivprojekt för Baby Journey, det vankas jubileumsmiddag för Stylein som fyller 20 år och så ska jag äta lunch med några älskade vänner. Samt gå på vernissage, utvecklingssamtal för lillegoset, blogga och spela in massa innehåll.

Hur ser din vecka ut? Boka in något som du känner att du behöver just nu för att må bra <3

  1. Jag började veckan på bästa sätt med junibackenbesök! Så glatt barn som aldrig ville gå hem och fint ordnat 😊 Tack!

  2. Grattis till ett år!! 🎉 Jag har en fråga som kan kan komma med frågor med Forni, hur lämnar man pengar på en app? Jag och min man ska göra en app men mest för oss själva men började då tänka hur det funkar?

  3. Låter som en rolig vecka.:) Här blir det jobb och flyttpackning. Flyttar nästa vecka och ser otroligt mycket fram emot det. Vår nya lägenhet är en fantastisk uppgradering från vår nuvarande! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi