Höstinspiration och budgetar

BLOGGINLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Idag sitter jag med budgetar hela dagen. När jag var “mammaledig” (HA! vilket skämt ändå att kalla det ledighet när man slet sig själv itu med sömnlösa nätter och jobba så mycket man klarade av) så struntade jag helt i att hålla koll på ekonomin både privat och inom företagen. Nu var det ett år sen som Dante började förskolan men det var ett år av att ta ikapp allt jobb, starta upp Baby Journey och komma in i småbarnslivet. Nu känner jag mig äntligen i fas med mitt eget liv och sitter därför och strukturerar upp livet igen. Ser över omkostnader, budgeterar olika saker och gör upp planer. Det är faktiskt helt okej roligt. Kanske mest för att jag vet vad priset på denna dag blir: lyxlunch med Petra om ett par timmar! Hej lilla glaset med champagne.

För ett tag sedan satte jag ihop ett kollage som jag glömde posta – här kommer det lastat! Lite inspiration för höstens looks. Puss!

Höstinspiration

Örhängen / Blazer / Tröja / Skor / Väska / Jeans 

höst

Örhängen / Väska / Klänning / Skor / Solglasögon / Kappa / Läppglans 

Tröja / Väska / Solglasögon / Tights / Blazer / Stövlar 

  1. Älskar dessa typer av kollage. Är gravid nu och tycker att det är Såå svårt med fina kläder till jobbet. Kan du inte göra liknande fast med gravid-tema?🙏🏼😍

  2. Hej! Jag har en fråga till Frågor med Forni. Jag sitter och skriver önskelista på julklappar till min 2-åring och behöver inspiration till roliga och pedagogiska leksaker. Vilka leksaker tycker Dante om och vad önskar han sig i julklapp? Om det är fler föräldrar som har tips och förslag får ni gärna skriva också!

  3. Älskar detta ❤️ Och sista outfiten är ju typ exakt det du hade på dig för typ 15-16 år sen på rar-tiden! Har läst din blogg sedan dess!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi