Överraskningsmiddag, heldag med mormor och Bachelor-maraton

Min helg smygstartade i torsdags för prick en vecka sen. Då hade Stina nämligen styrt en överraskningsmiddag för Kristian som fyllde 40 förra veckan!

Det var så himla trevligt. Vi åt massa god mat, drack vin, sjöng, skålade och konstaterade att torsdagsmiddagar på stan är något som borde ske oftare. Vid 23 tog jag en taxi hem och somnade absolut inte som en bebis utan mer som en vuxen, glad och tillfreds person.

I fredags var det grått ute.

Jag och Dante hade en heldag inbokad med min mormor som fyllde år! Hon hade sovit över hos mamma och pappa så att vi kunde få massa tid tillsammans. Dantes förskola var stängd så det passade perfekt med en hel fredag tillsammans.

Det är gulligt med barn för de drar verkligen med alla på leken. Spelar ingen roll om hans gammelmormor inte orkar hålla samma tempo – med ska hon! Till varje pris!

Sen blev det fredagslunch på Göteborg som är min favorit i Hammarby Sjöstad där mina föräldrar bor. Det blev lobsterroll för min del. På kvällen åkte vi hem till Damon och så åt vi indiskt till middag.

Damon åkte till Köpenhamn tidigt i lördags morgon så vi hade en egen helg, jag och Dante. Jag kände mig ju dålig så det blev en riktigt lugn helg. Mycket kaffe och gos i soffan (och stök såklart).

Och mycket ritande. Dante hade nog kunnat sitta och rita och sortera hans pennor halva dagarna utan problem. Favoritsysslor för tillfället: rita, sortera, läsa böcker och olika typer av lekar som innebär att man jagar varandra och gömmer sig.

När lilleman somnat la jag mig tidigt i sängen för att maximera vilan. Blev fyra avsnitt av You säsong 3.

Och så blev det söndag. Vi gick upp och åt frukost ihop, som vi gör varje morgon. Mackor, ägg, juice och kaffe.

I söndags var vädret otroligt. Vi var ute hela förmiddagen och njöt av solen.

Sen tog mina föräldrar Dante till Polismuseet medan jag kollade på amerikanska Bachelor resten av söndagen. Och så väntade ytterligare några dagar av förkylningar här hemma. Men sen så! Sen blev det torsdag och alla var friska igen. Hurra!

  1. Jag är nyfiken på mängden kaffe som folk verkar dricka. Jag har upptäckt att jag är väldigt koffeinkänslig nämligen. Dricker 1-1 1/2 kopp på morgonen och om jag dricker mer än det så slår det liksom fel. Upplever inte du dig ”koffeinstinn” när du dricker kaffe senare på dagen? När jag hör mängden kaffe som folk dricker så tänker jag bara SHIT! Jag skulle må som en påse skridskor haha.
    Älskar som sagt kaffe men TYVÄRR måste jag hålla min ranson tills på morgonen för att må bra 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi