Onsdagstacket

Tack till dig som varje vecka kommer in här och läser om mina tankar och funderingar. 17 år and still counting, på möten brukar folk alltid börja skratta när jag berättar att jag har bloggat i 17 år. Det är ju helt sjukt egentligen men samtidigt inte alls för det är verkligen otroligt roligt att blogga.

Jag tar en liten instagrampaus resten av veckan för jag känner att jag vill fokusera på annat än Instagram, inte för att jag är inne där speciellt mycket, enligt appen snittar jag 1 timme och 12 minuter per dag. Hur mycket använder ni Instagram? En timme är jobb för mig så jag använder den nog inte mer än en kvart privat per dag vilket ju inte är så mycket. Bloglovin använder jag ungefär 40 minuter om dagen för att läsa ikapp alla blogginlägg som kommit upp. Älskar den stunden när jag sjunker ner i soffan och skrollar blogginlägg. Mmm så mysig och trygg liten stund. Är extra förtjust i Underbara Claras blogg för tillfället, hennes liv är så olikt mitt men jag känner ändå igen mig i hennes tankegångar som förälder och ibland känner jag inte igen mig alls utan lär mig saker istället. Det är kul att lära sig saker.

Jag är i alla fall så glad för att jag har den här platsen på jorden och tycker verkligen om det forum vi har haft här inne senaste året. Det var ju en period där jag höll på att sluta med bloggen för att det kom in så mycket tråkiga kommentarer, men det har helt vänt och istället känns det hundra gånger trevligare att vara här inne numera.

Förutom bloggis är jag djupt försjunken i jobb med Baby Journey för tillfället. Det händer mycket roligt där och jag försöker att verkligen insupa och njuta av allt vi gör där och inte bara gasa framåt. Resan är det roligaste med bolagsbyggandet och jag älskar verkligen att se nya personer komma in i teamet, utvecklas, ha roligt och skapa bra saker tillsammans.

Vad i ert liv njuter ni extra mycket av för tillfället? För mig är det mysiga kvällar i soffan, mina arbetsuppgifter, mina kollegor, kvalitetstid med familj och att hänga med mina bästa vänner.

Hoppas ni får en fin onsdag och tar hand om er, puss!

  1. Hej, kan du inte tipsa om vilka bloggar du läser i Frågor med Forni? Det är så många som har försvunnit. Glad att du fortsätter. Tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi