Kom på 1-års kalas på Junibacken!

På måndag fyller Baby Journey 1 år och det firar vi genom något jag har drömt om, nämligen att abonnera Junibacken för friends, family & users! Jag kan knappt tro att det är sant, att vi ska få fira genom kalas på en av de finaste platserna som finns för barn. Inne på vår Instagram tävlar vi ut 20 platser till våra användare (20 användare + så många barn som man har och vill ta med!). Gå in och var med i tävlingen! Så mysig aktivitet en måndagseftermiddag i oktober. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi