Thérese Lindgren, cocktailbarer och den viktigaste festen någonsin

Det är typ ett skämt hur mycket bra innehåll vi har inne på magasinet just nu. Vad gör ni här på bloggen egentligen? In på magasinet bums och läs!

Therésè Lindgren

Intervju: Therése Lindgren om Indy Beauty och dess nya lansering

Therése Lindgren och hennes varumärke Indy Beauty fortsätter att imponera! FORNI-redaktionen har intervjuat Thérese om hennes senaste lansering inom avancerad hudvård. Redaktionen djupdyker i hennes två hjärtefrågor: Veganism och psykisk ohälsa.

Cocktailbar

Stockholms bästa cocktailbarer – en guide till drinkarna du inte får missa

Ingen har väl missat att Sverige öppnat upp igen? Det spritter i kroppen när jag tänker på att hänga på stan bland vänner och dricka goda drinkar. I denna artikel får du en guide till Stockholms bästa cocktailbarer och drinkarna du inte får missa!

FORNI

Fisk-och skaldjursgryta med saffran och parmesan

Här kommer lite middagsinspiration! Det är ett recept på en fantastiskt god fisk och skaldjursgryta med mycket grönt och en hint utav saffran. Med parmesan, dill och creme fraîche som topping. Nu när kylan tränger sig på finns det väl ändå inget godare än en varm soppa! Mmm…

FORNI

Den viktigaste festen någonsin

FORNIs sexpectation har skrivit en krönika om den viktigaste festen någonsin. Äntligen kan vi svettats på ett dansgolv igen, uppleva glittriga stunder, möta nya människor och dansa till fötterna gör ont. Artikeln ger oss alla tips vi behöver till kommande helgers utgångar!

FORNI

Följ med på ett av modeveckornas mest spännande event signerat Cartier

FORNIs moderedaktör Thérèse Hellström har skrivit ett vykort från ett av modeveckornas mest spännande event. Tess inspirerar som alltid med snygga outfits och en inblick i hennes otroliga jobb. Klicka in på artikeln för att hänga med på Cartiers inspirerande event och se senaste Cartier-kollektionen.

FORNI

Sverige öppnar upp – det här bär du på festen

Det är mycket fest nu, men jag tror vi alla behöver de tips vi kan få efter år av väntan. Den här artikeln håller dig i handen och guidar dig igenom säsongens festmode och framförallt, peppar dig inför kommande helger!

  1. Hej Michaela, Happy Friday! Är det IKEAs Voxtorp i vitt ni har i köket? Är ni nöjda? Något ni skulle ha gjort annorlunda om det inte var renoverat så när ni köpte lägenheten? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi