Vi dansade igen och ingenting har någonsin känts härligare

Hej snäckor!

Tack för alla fina ord om Karriärguiden! Det känns så himla roligt att ni är flera som har längtat efter den här typen av guide och jag ser redan fram emot att få respons på kursen för er som gått den när lite tid har gått! Alla som köper kursen är välkomna att mejla mig på michaela@forni.se så ska jag även försöka ge privata råd till den som vill ha.

That’s that – nu kikar vi på helgen!

I fredags var jag på event för att fira Margauxs bok och poddserie Alexa. Har ni lyssnat på första avsnittet? Jag älskade det! Såååå kul att hon gör detta och jag älskar att Margaux hela tiden utmanar sig själv och tänker utanför boxen. Modigt och roligt! Och man ska ha kul på jobbet om man kan.

Det var ju en underbar dag i fredags och jag var på mitt bästa humör från frisörbesöket på morgonen tills det att jag skuttade hem på natten. Men! Efter Alexa-premiären gick jag hem ett par timmar för att ha fredagsmys med mina killar.

När den minsta somnat hoppade jag i den lilla svarta och tog mig ner till Le Hibou för fördrink med dessa tjejer. Vi hade bokat en utekväll för flera veckor sen som äntligen skulle gå av stapeln. Det är roligt tycker jag när man bokar något med ett par kompisar och sen hoppar fler på så blir man ett stort gäng i slutändan. Och alla är på sina bästa humör! Jag blev dessutom ordentligt uppraggad på vägen till fördrinken så jag kände mig pangsnygg haha.

Efter Le Hibou gick vi bort till Berns där vi hade middagsbord. Jag har inte ätit där sen vår förlovningsfest för ett år sedan och jag blev rörd av att komma in. Det är verkligen Stockholms vackraste lokal och den kommer för all framtid vara speciell för mig.

Fördrinkar – den till höger är en äppel-sorbet som de sedan hällde på iskall champagne ovanpå. Heeeej då så gott.

Sedan tog vi in ett stort lass med plockmat och det bästa på menyn. Galet gott! Gå till Berns alla.

Efter Berns gick vi till Tjalans och drack bubbel och sedan vidare till Wall där vi dansade non stop i två timmar. En så jävla rolig, lättsam, skrattig och välbehövlig kväll på alla sätt och vis.

I lördags kom svärisarna för att sno med sig Dante på äventyr vilket var välbehövligt för denna något trötta mamma. Jag och Damon låg i sängen och kollade på film mitt på dagen och jag vet inte när det hände senast, tre år sedan?

När kvällen kom gick jag och Dante på en kvällspromenad och himlen brann i rosa. Så himla fin kväll.

Så blev det söndag och hela familjen gick ut på Djurgården!

På eftermiddagen mötte vi upp pappa för att hitta på roliga saker. Det blev fika på Mr Cake, lek i Humlegården och sedan massa fix på kontoret. Pappa ♥

När Dantis somnade tog vi varsitt glas av detta mycket goda vin.

Så lagade Damon min nya favoriträtt, vi pratade om veckan, gick igenom våra scheman och en hel del struntprat innan vi såg första avsnittet av Squid Game. Har inte hunnit se fler avsnitt denna vecka eftersom jag blir utbränd av att hinna med i Bachelor haha, men nu till helgen ska vi plocka upp serien igen. Är den så läskig som den verkar? HJÄLP!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi