Weekly Plans – Karriärkurs lanseras imorgon!

Måndag!

Och jag har en väldigt rolig nyhet att dela med mig av till er. Ni vet ju att jag har skrivit om min onlinekurs som jag har arbetat med sen i våras. Imorgon lanseras den! HUR KUL! Jag påbörjade som sagt arbetet i våras men valde sen att pausa och skriva klart den nu i höst eftersom jag tycker att en kurs med fokus på karriär gör sig som bäst under denna säsong (eller när man själv är i behov av en förändring i sin karriär!).

Imorgon kl 15.00 lanseras alltså min onlinekurs Karriärguiden på Coursio! Coursio är en plattform som man kan använda sig av för att skapa kurser och det har jag alltså jobbat med den senaste tiden. Anledningen till att jag valt att ta fram en kurs om karriär är för att jag märker att det finns en stor nyfikenhet kring karriär bland den målgrupp jag rör mig hos. Det är många som befinner sig mitt i sin karriär, oavsett om man håller på att slutför en utbildning eller befinner sig på en arbetsplats man börjar känna sig klar med (eller vill avancera inom!).

Den här kursen är för dig som vill ta nästa steg i din karriär, men inte riktigt vet hur eller var du ska gå. Jag delar med mig av min egen karriärresa, de erfarenheter jag har samlat på mig och ger massa konkreta tips samt uppgifter som du ska ta dig igenom för att komma på hur du ska komma dit du vill. Eller i första hand – ens komma på vart du vill.

Jag är SÅ stolt över den här kursen! Den kommer finnas tillgänglig från och med imorgon och är alltså en onlinekurs som du går på egen hand i den takt du vill. Du har tillgång till kursen i ett år efter att du köpt den så du tar den i precis din takt – det viktigaste är att du faktiskt hoppar på den! För din egen skull, för att du vill utvecklas och växa i ditt liv. Jag har verkligen delat med mig av mina bästa tips och hoppas att du får nytta av den. Kursen kommer kosta 495kr och innehålla drygt 25 kurs-sidor med texter, videos, utmaningar och moodboards! En perfekt investering för dig som vill drömma stort.

En sneak peek på shopen där kursen kommer ligga. Länk till kursen kommer när den finns tillgänglig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi