Kvalitativt kompishäng, aw och långpromenad

Fredag! Kickstartade helgen med ett Bionic-pass. Förra gången var jag inte stormförtjust då jag tyckte att växten luktade svett (BLÄ) samt att tränaren var sådär. Men den här gången hade jag en bättre upplevelse. Sen kunde jag dock inte röra mig på hela helgen hehe, 20 minuter bionic (som är träning med elstötar) sägs motsvara 2-3 timmar styrketräning på gym (vet dock ej om det verkligen stämmer, lite för bra för att vara sant!).

När arbetsdagen var slut hade Martina styrt upp aw på kontoret. Mycket uppskattat! Martina har företaget Eldstickan och sitter tillsammans med oss. Tycker otroligt mycket om henne!

REKLAM FÖR UN’SWEET

Självklart drack vi min cava också som är en favorit hos alla på kontoret!

När aw:n var i full gång promenerade vi hem till lilleman som varit med mina föräldrar och när han somnat blev det hämtmat framför Idol. Eller nej nu ljög jag, tror faktiskt att vi båda jobbade om jag inte minns fel.

Snabbspola till 24 timmar senare! För jag glömde visst att ta bilder. På lördagen träffade vi upp Carl, Sofia och Hermine på Diplomat där vi snackade bort en timma innan vi gick och handlade för kvällen. Amanda, Shoan och Philippe skulle komma över på middag! Vi bjöd på charkisar när de kom, sedan gjorde D en grym pil pil till förrätt och lammytterfilé till varmrätt. Hans örtsmör får 10 poäng så nu kommer jag tvinga honom att laga det till alla som kommer!

När söndagen kom så träffade jag upp Marith för en lååång promenad i det gråa vädret. När vi var klara följde jag med henne och spanade in deras nya lägenhet som inte är mer än 10 minuters promenad från oss och med världens ljusinsläpp! Ser fram emot första middagen där.

När jag kom hem lagade jag pasta till hela familjen…

… och en äppelpaj medan såsen puttrade. Helgens mammapoäng går till mig! Jag som aldrig varken bakar eller lagar mat nu för tiden. Det är bara för att jag har så mycket inbokat, men när jag får en stund över är det riktigt mysigt.

Sen blev det lite Pippi innan Dante somnade. På kvällen tvättade jag, åt äppelpaj och såg en film. En mycket mysig helg!

Vad jag tar med mig av den? Att kvalitativt kompishäng är viktigt för mitt välmående. Och att jag mår bra av att ha lite mindre bokat.

  1. Hej Michaela!

    Sitter med min 7 v gamla bebis som på kvällarna är ganska otröstlig. Oklart om det är magen som krånglar, om det är kolik eller temperamentsgudarna som jiddrar. Jag får ganska mycket tröst av att läsa dina ärliga månadsuppdateringar om Dante, men hur fan gör man för att inte bli knäpp? Nu när du är på ”andra sidan”, hur gör man för att inte dö av sorg, uppgivenhet eller känslan av att man är en sån himla keff mamma?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi