Vi åt cacio e pepe över skratt och tårar

Nämen hallå favoriter, här kommer jag denna torsdagskväll med Wahlgrens Värld som rullar i bakgrunden på tv:n.

Vabbveckan fortsätter och vi delar upp dagarna för att få något jobb gjort. Idag hade jag turen att ha en väldigt trevlig lunch inbokad som gav mig energi för hela veckan. Det var team FORNI som åt lunch på Calle P. Cacio e pepe till hela gänget och så en flaska champagne! Tilda som har praktiserat hos oss under flera månader hade sin sista dag och även Linda som flyttar till London och därmed också hade sin sista dag idag. Det var en superhärlig lunch med massa skratt, gråt och diskussioner (om Bachelor :))). Kommer sakna tjejerna! Och ser fram emot nya äventyr med Julia och framtida team.

Ni vet ju att jag älskar pasta och vin till lunch så det här var en välbehövlig stund. Efter lunchen studsade vi tillbaka till kontoret, jobbade undan i racerfart och sen blev det möte med Mathilda och Emelie som jobbar med Her House. Her House jobbar för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor och kämpar för att få förändring på hög nivå som ska göra det lättare som kvinna att få hjälp när man är utsatt. En otroligt viktig sak och jag ser fram emot vårt kommande samarbete med FORNI och Her House!

Efter mötet mötte jag upp killarna i regnet, gick en prommis med Dante och sen hem för middag. Nu sitter jag här och funderar på om jag har något mer att säga, men känner att godisskålen lockar lite för mycket… vill stoppa undan datorn och ta kväll så det ska jag göra nu. Sitter fortfarande i mitt gröna set från Adoore (hur fint!) så det är dags att skutta in i pyjamasen mmm så mysigt.

Hoppas att ni mår bra. Imorgon är det fredag! Bara en sån sak. Puss ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi