WEEKLY PLANS

Det händer mycket i mitt liv som jag inte känner att jag kan dela med mig. Jag tycker det är så tråkigt när det blir så för det skapar en ofrivillig distans när man skriver inlägg. Typ som när man var gravid utan att berätta det för er och varenda ord här inne kändes fel på något sätt? Det blir väl så när man är så van vid att ha den här platsen som en kompisplattform.

Det är i alla fall mest fokus på jobb just nu och inte så mycket på det privata. Jag har länsat internet på ett nytt objekt i Marbella som kan kännas intressant för oss men det finns ingenting ute som passar oss just nu så hela det projektet ligger på sparlåga, längtar tills vi hittar något som känns rätt. Istället fokuserar vi på jobb här hemma och jag funderar på att boka en weekend senare i höst för att bryta av jobbsäsongen. Jag jobbar som bäst och mest effektivt när jag får nya perspektiv och det får jag genom att byta miljö mellan varven.

Annars så lägger vi en riktigt lugn och fin helg bakom oss – kan vi prata om vädret? Herregud så härligt det har varit att springa omkring utan tjocka jackor och overall på minimannen. Tänk om man hade kunnat bo i Stockholm men trolla vädret till mellan 15-25 grader under 9 månader om året (jag tar gärna 3 månader vinter för ombytet!). Då hade det varit den bästa platsen på jorden!!

Veckans schema: Planera Baby Journeys 1-års kalas (!), redigera karriärkursen, gå på föräldramöte (ursäkta när blev man vuxen???), filma massa content, skicka ut ett väldigt roligt bud med Lavazza, ha ett möte med en välgörenhetsorganisation och ha ett roligt lunchmöte med en favoritkund jag har!
Veckans ångestpuck: Har haft ett långt sommarlov från terapin men känner att den behöver plockas upp igen, alltid lite ångest att hoppa upp på hästen men en oslagbar känsla när man bearbetat igenom saker.
Det här ser jag fram emot i veckan: Mycket kontorstid vilket behövs efter flera veckor av att vara överallt.
Måndagens tacksamhetstanke: Att jag klarat av senaste veckornas jobbgrejer som jag varit nervös över! Så stolt över mig själv! Så tack till den delen av mig själv som gör sånt andra delar av mig inte vill.


Foto

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi