Daniels födelsedagsfest, Bachelor och en drömlägenhet som inte alls är det ändå

I fredags hämtade jag lilleman tidigt (det bästa med att ha eget!) och gick på äventyr. På vägen hem gick vi förbi kontoret för att plocka upp massa grejer. Finn en väldigt liten person som försöker fly!

På kvällen skulle jag och D ha myskväll men det var urladdning deluxe på oss båda efter förra veckan så vi delade upp oss. Jag kollade Bachelor och åt pasta med pesto i soffan med ett glas Barolo medan D körde chips med dipp och The Office i sovrummet. Något som är positivt med att ha varit tillsammans länge är att man känner av när det är läge att ge varandra utrymme – och att det inte är något farligt. Hade en skön kväll där vi båda fick ladda batterierna på varsitt håll.

I lördags hade vi bjudit över Daniel på födelsedagsfrukost! Han fyllde nämligen 40 år i helgen!! Så länge som vi har peppat och planerat för den här dagen. Så var den äntligen här.

Vi hade lagat bananpannkakor och dukat tillsammans jag och Dante. När Daniel kom gömde vi oss bakom en stor filt och sen sjöng vi för fulla muggar! Mysig start på dagen.

På eftermiddagen körde jag ut killarna och bytte ut dem mot Petra och Emelie som är världens bästa make up-artist. Vi blev sminkade, drack bubbel och snackade skit fram tills det var dags att gå på fest.

Herregud så snygg jag kände mig! I smink av Emelie, stövlar från Jimmie Choo och en klänning som jag lånat av Amanda. Bra förutsättningar för att ha en riktigt härlig kväll.

Och vilken kväll sen! Tal som fick Daniel att se ut såhär, massa god mat, konfetti som sprätte över lokalen och alla vänner samlade. Höjdpunkten? Helt klart när Molly Sandén kom och uppträdde. Gåshud och kärlek extra allt, jag lyssnar nämligen på hennes Sand minst en gång om dagen.

I söndags blev det inte många knop av förklarliga skäl. En långpromenad, äta lunch och bullar hos svärisarna och en lägenhetsvisning som gjorde oss ledsna. Vår drömlägenhet, men i helt fel område för oss. Vi tänkte att det kanske kunde gå men nä, vi trivs verkligen i det området där vi bor nu vilket vi insåg. Så hem igen till vår egna lägenhet som inte är så tokig trots alls, gjorde mysigt och så var vi redo för söndagskväll.

Tack helgen, du var riktigt fin! Nu ska jag vila ett bra tag framöver ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi