Tisdag

Hej fina vänner,

Det är en skör person som checkar in här idag efter ett september som har gått i ett rasande tempo. Jag har haft två stora föreläsningar, en pressfrukost, en livesändning för Lindex, skrivit klart hela min karriärkurs som släpps nu vid månadsskiftet, producerat galet många kampanjer och igår höll jag som sagt en live med Miranda Kerr som var cherry on the top för denna månad. Riktigt sjukt när hon satt där och pratade om hennes “close friend Katy Perry that just loves this product” – då undrade jag vad det är för galet jobb jag har egentligen som sitter med en av världens största modeller och snackar skönhet och lite Katy Perry. Galet! Och juste! Jag höll ju ett tal för Daniel på hans 40-års fest i helgen vilket också var sååå nervöst haha, man vill ju göra ett bra jobb.

Perfekt med alla dessa saker inklämda i en treveckors-period, när man har scenskräck dessutom, haha. Folk som inte har scenskräck förstår inte hur utmattande det är att utmana sig själv i det med jämna mellanrum.

Utmattningen känns i kroppen idag. Men jag är så stolt över allt som jag har åstadkommit den här månaden och förutom det ni får se händer väldigt mycket bakom kulisserna som jag inte kan berätta om. Som jag nämnde tidigare är det en väldigt positiv tid med jobb just nu och jag känner att jag utmanar mig själv till max i allt jag tar mig an på jobbet för tillfället.

I fredags blev det förresten klart att vi inte kommer få köpa det townhouse vi blev förälskade i när vi var i Marbella i början på augusti. Vi la ett bud på min födelsedag och har sedan fortsatt dialog med den spanska damen som ägde huset i över 6 (!) veckor eftersom hon har strulat och velat. Men i fredags hörde hon av sig och sa att hon bestämt sig för att inte sälja. Fy fan vad trist det känns ärligt talat. Jag har visualiserat och manifesterat det där huset på ett nästintill besatt sätt och är så ledsen att det inte var menat för oss trots allt. Nu är det lågsäsong på spanska marknaden så troligtvis kommer det ta några månader till innan något annat som kan kännas rätt dyker upp. Jag är inte alls bra på att ha tålamod när det kommer till vårt semesterboende för jag har drömt och längtat efter det här i många år och nu vill jag bara börja uppleva drömmen. Det känns som att livet rinner, men jag försöker ha tålamod och ser vår lilla familj vara i vårt alldeles egna boende i Marbella i vår istället för nu i höst.

Allt sker av en anledning.

Nu ska jag fortsätta beta av min inkorg som inte fått mycket kärlek senaste veckorna, så det ligger väl en sisådär hundratals flaggade mejl som väntar på mig. Hey ho, lets go.

Samma kväll som vi la bud på huset! Då trodde vi att vi skulle signa innan vi åkte hem till Sverige, inte att tanten skulle ångra sig efter sex veckors strulande hehe. Väldigt lärorikt med den spanska marknaden trots allt. Puss!

 1. Har du några tips gällande prata inför folk, trots det känns jobbigt?
  Jag hade mitt första seminarie idag, som jag var vidrigt nervös inför. Och då var det ändå bara i liten grupp på fem pers, som jag gjort ett grupparbete med.
  Men jag har så nedrans svårt att ens prata vanligt med folk. Så att då prata om saker man ska ha lärt sig var tufft.

  Hur pratar man! Hur diskuterar man! När man inte är snabb i tanke och ord.

 2. Du var superduktig på liven, jag gjorde massa hjärtan ! <3 Tänkte att det kanske kan ge lite pepp hehe. Svårt att vara koncentrerad så länge, kan tänka mig att du var både uppe i varv och dödstrött efteråt.

 3. Verkligen som någon tidigare skrev, SÅ BRA Jobbat på liven trots lite strul i början- riktigt proffsigt skött! Och fyfan vad trist och urladdande med hela lägenhetsgrejen… Hoppas ni får ert dröm-townhouse snart!!

  Kram, du är grym på ditt jobb!!!

 4. Hej fina Michaela. Jag har börjat längtar efter ett barn till….men känner att hur ska man orka med ett barn till…Att ha två…det man hör är att om man har ett barn kan en förälder vara “ledig” och få paus men om man har två är det aldrig paus…alla kommentarer om att “de är lättare få barnvakt till en än två”. Tänker att när syskon är större kan de leka med varandra…

  Har du fått några såna tankar och funderingar att hur ska orken räcka till. Sen att orka vara gravid igen också. Även om de är mysigt
  Puh.

  Kram på dig

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi