Onsdag

God morgon snäckor!

Igår hann jag inte få iväg något inlägg då jag satt djupt begraven med min onlinekurs om karriär som lanseras inom kort! Jag är ju van vid att alltid ha ett bokprojekt rullandes då jag släppt en bok vartannat år i 10 år, men just nu har jag inget bokprojekt igång och då har det varit mysigt att få dyka ner i den här kursen istället. Det är lite som att skriva en bok på crack för det är mindre men mer effektivt material. Kursen kommer vara perfekt för dig som är sugen på något nytt i din karriär eller känner dig förvirrad kring vilken väg du vill gå! En sån guide jag själv hade uppskattat när jag känt mig vilsen eller befunnit mig vid vägskäl i arbetslivet.

Hur mår ni?

Jag mår helt ok, hade en ganska kass dag igår för att vara ärlig och sedan vaknade Dante sex gånger i natt… hur klarade jag ens av livet när han vaknade typ 15 gånger per natt i 1 1/2 år? Idag förstår jag det inte. Människor är verkligen anpassningsbara alltså.

En kaffe eller tjugo såhär på morgonkvisten, äta stekta ägg och polarhjärtan tillsammans med Mamma Mu i bakgrunden, hoppa i kläder och leka kurragömma i garderoberna. Och så rulla bort till förskolan, hänga upp ryggsäcken på rätt plats, pussa min son hej då och höra honom berätta för sina kompisar när jag går “Mamma jobba på kontoret, pappa jobba kontoret, Dante leka förskolan”.

Rätt ner i fyra möten innan lunch, möte nummer två börjar om 8 minuter och jag måste hinna skriva klart en grej innan dess. Ingen tid för bloggis idag heller, men imorgon då jävlar ska ni få helgen i bilder.

Puss, ta hand om er och namaste!

  1. Michaela! Jag är mitt i det där du skriver om just nu. Vakna nätter med en 9 månaders. Det värsta av allt är att han sover helt okej (ammar iofs kanske 5 ggr/natt), men att JAG har blivit totalt sömnrubbad. Alla månader av stress kring utebliven sömn har gjort att jag utvecklat insomni och ligger vaken i timmar varje natt. Vet inte hur länge till jag kommer hålla ihop det här. Jag är ett vrak.
    Hur hade ni det när det var som värst? Fick du sömnproblem själv? Har du några tips eller något hoppfullt att peppa med?
    Ps. Såg dig på stan igår och du var så cool och snygg. Hoppas du mår bättre idag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi