WEEKLY PLANS

Jag har en grym vecka framför mig. Ibland sitter man (jag) där på söndagskvällen och går igenom min vanliga ritual. Skaffar mig en överblick över veckan, avbokar något om det krockar med något annat, bokar in veckans träningspass, planerar hämtningar och lämningar samt vilka dagar jag ska tvätta håret eller sminka mig. Life of a woman…

Räck upp handen alla som också planerar vilka dagar i veckan man tvättar håret på!

Det måste ju även gå hand i hand med de dagar jag tränar och jag orkar inte alltid träna de dagar jag har massa möten för helst vill jag vara osminkad den dagen jag tränar och ja, ni hör ju. Livspusslet AB avverkas men efter en stund sitter lala pusselbitar, jag lägger ifrån mig min dator och telefon, vi sätter på en film och tar fram snacks.

Igår blev det snickerskaka och te. Galet gott!

I alla fall – en grym jäkla vecka med mycket stora saker som händer. Jag känner att jag är på någon sorts peak på 2021 dessa veckor vilket är pirrigt och roligt. Mest peppad är jag på att fira Daniel som fyller 40 år i helgen! Oj oj oj vad han ska firas.

Veckans schema: Jag ska på återbesök hos Memira för min ögonoperation, ha anställningsintervjuer, gå på en hemlig konsert, äta middag med William, gå på massage på Sturebadet, planera en absolut galet rolig live jag har nästa vecka, skriva på min karriärkurs, ha ett frukostevent för Lindex Kids och massa mer.
Veckans ångestpuck: Jag är nervös över massa saker och nervositeten sitter liksom i kroppen. Men det är inte på ett dåligt sätt utan på ett sånt sätt som tvingar en framåt och mot resultat, så jag omfamnar den.
Det här ser jag fram emot i veckan: Daniels födelsedagsfirande såklart! Och frukosten med Lindex, jag kommer att sända kollektionsgenomgången live på torsdag morgon på min Instagram så det måste ni titta på om ni är sugna efter barnkläder som passar till förskolan!
Måndagens tacksamhetstanke: Att jag är frisk ♥


Foto

 1. Aldrig hört någon som planerar sitt schema/liv efter när håret ska tvättas. Kommer detta ifrån att du alltid behöver känna dig på topp gällande ditt utseende när det vankas event/tillställningar där det med största sannolikhet ska tas kort som sedan hamnar på instagram?

  Hur mycket av ditt arbete hänger på ditt utseende skulle du säga?

  1. Jag har planerat! Inte själva livet men tvättandet 😛 Jag ville bara tvätta håret 3 ggr i veckan pga har hört det är bra? Jag tränar dessutom och då vill jag tvätta håret för det blir svettigt. Sen finns det dagar då jag vill vara fin, typ middagar ute på stan. Grejen är att jag får fettigt hår dagen efter jag tvättat det. Så det krävs planerande! Bara för att du inte har hört talas om det betyder det inte att onormalt eller konstigt.

   1. Jag gör samma sak, planerar tvättandet efter livet/planer! Jag tvättar bara håret 2 ggr/veckan, så jag planerar när det sker beroende på vad som händer under veckan.

  2. Hej tror inte det handlar om att planera sitt liv utefter när man ska tvätta håret utan att planera när man ska tvätta håret utefter hur ens liv ser ut 🙂

  3. Hehe, jag skulle säga att det är rätt vanligt Ida! Såå många av mina (oliksinnade) vänner planerar hårtvätt, och jag har själv ofta gjort det i perioder

  4. Du är rolig du! ”Aldrig hört talas om?” Klart att hårtvätten måste planeras, mestadels för att i möjligaste mån undvika att behöva göra det för ofta. Inte för att det vankas tillställningar och event i mitt helt vanliga lärarliv, utan för att det är så bara. Just as simple as that. Spelar nog inte någon större roll om du är influenser eller högstadielärare, likväl måste man styra upp ett par hårtvättar i veckan som ska korrelera med övriga schemat. 😉

 2. Hej
  Att lägga upp en plan för när håret ska tvättas är oxå en standard för mig, haha! Om jag vet att jag ska träna på torsdag exempelvis så orkar jag ju inte tvätta håret på tisdagen eller onsdagen så då behöver man ju lägga en plan för när det bör göras å vill ju inte tvätta håret för ofta 🙂 å vet man att man ska på fest typ lördagen så vill man ju oxå veta vilken dag det är bäst att tvätta håret 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi