Ska vi träna tillsammans i höst via Bruce träningsapp?

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Bruce App

Idag ska jag recensera träningsappen Bruce! Följer du mig på Insta-stories? I sådana fall har du sett hur jag har tränat på Bruce olika studios senaste veckorna. Om du inte följer mig på stories så 1. Börja följ! och 2. Im gonna guide you trough.

Bruce är en app där du signar upp dig på ett medlemsskap och får tillgång till hundratals olika gym, anläggningar och studios i din stad. Det betyder att istället för att ha ett medlemsskap på ett gym, så kan du signa upp dig på Bruce och variera din träning i oändlighet istället! Dessutom kan du i stort sett träna när som helst på dygnet eftersom fler gym = mer valmöjligheter. Det går att hitta ett pass i din smak när det passar dig vilket betyder att du kan låta ditt övriga liv gå först och sen anpassa träningen utefter det. Sjukt bra och viktigt för sådana som har svårt att planera sina veckor i detalj. Om jag t.ex. får ett möte avbokat en eftermiddag och är sugen på ett yogapass går jag bara in på appen, skriver in yoga och kollar vilka pass som finns tillgängliga. Det finns alltid minst ett pass för den tiden i mitt närområde eftersom Bruce har ett tiotal olika yogastudios knutna till sig.

Jag signade upp mig på Bruce i våras efter att Magnus som har grundat Bruce var på vårt kontor för att äta lunch med Martina som sitter hos oss. Vi började snacka och jag gick igång på idén. Efter att ha signat upp mig blev jag helt såld, så jag mejlade honom och frågade om vi kunde göra ett samarbete haha!

Det här är anledningarna till varför jag använder Bruce:

 • Jag gillar att variera min träning, som ni vet kör jag inte bara en träningsform utan mixar löpning med yoga och barre osv. Senaste åren har jag märkt att jag gärna skulle vilja variera ännu mer, men det är en så lång startsträcka till att testa ett nytt ställe. Med Bruce är startsträckan betydligt kortare.
 • Prisvärt jämfört med om man har klippkort på flera olika studios istället, som jag hade tidigare.
 • Roligt med flera otippade möjligheter som att paddla kajak, salsakurser eller gå och simma. Mitt mål är att testa på en ny grej varje månad för att träningen ska kännas ROLIG och varierande.
 • Mina favoritstudios finns redan på Bruce!

Vad föredrar ni för träning? Mina favoriter just nu är Barrys, löpning på valfritt gym, yoga nidra, ashtanga yoga och padel. Men jag har bestämt att jag vill börja dansa i höst så nästa grej jag ska testa är dans. Jag såg att det fanns ett gym som hade salsa för nybörjare 30+ hahaha, det passar ju mig perfekt.

Jag är verkligen förtjust i Bruce App och kommer absolut fortsätta använda den på sikt, jag ser inte varför jag skulle avsluta mitt medlemsskap faktiskt?

Om ni anger koden forni2021 så får ni 30% rabatt på första månaden oavsett vilket medlemsskap ni signar upp er på. Det finns tre medlemsskap: Basic, Black och Epic. Läs på om de olika innan du gör ditt val och kom ihåg att du kan byta medlemsskap om du ändrar dig senare! Bruce finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Bergen.

Här signar du upp dig ♥

Innan vi avslutar så måste jag bara tips er om Yoga Nidra på Altromondo Yoga som jag tog med team FORNI på för ett par veckor sen! Här kan ni läsa vår recension om Yoga Nidra och om ni signar upp er på Bruce finns Altromondo Yoga där som studio så då är det bara att testa loss!

 1. Så kul! 😀 Viktigt att variera träningen så att man håller motivationen uppe. Skulle du vilja berätta lite mer vad du tycker om Bruce? Funderar på att testa det! Ha en härlig söndag, kram!

  1. Jag svarar mig själv, haha. Jag menade skriva mer vad du tycker om Barrys? Bruce har jag ju både läst och sett på instagram??

 2. 30 % på medlemspriset varje månad med bindningstid i 12 månader och jag är såld. Nu, nja… 🙂 håller tummarna för ett sådant erbjudande i framtiden. Ha en fin söndag!

  1. Sådana erbjudanden är svåra att dela ut då det inte lämnar mycket marginal kvar för företaget men jag hoppas att du hittar ett annat träningsalternativ som funkar för dig!

 3. Hej – är superintresserad av att testa Bruce, skulle du inte kunna fråga om man skulle kunna få testa en vecka gratis så att man får känna av lite hur det funkar etc.?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi