Frågor med Forni

Hej, jag undrar vad det är som gör att bubblet är “ditt” så att säga? Är du reklamambassadör eller hur fungerade det? Ser fram emot att testa! Kram

Bubblet är mitt på exakt samma sätt som en designkollektion jag gör för ett modevarumärke är min kollektion! Makes sense? När jag till exempel tog fram min kollektion för Soft Goat så är det ju Stephanie som äger själva märket Soft Goat – men kollektionen är det ju jag som har tagit fram och där delar vi på intäkterna från den. Så det är hennes varumärke – men min kollektion. På samma sätt så är Un’Sweet varumärket Malin och Lisas eftersom dom äger det, men Un’Sweet Cava är “mitt” eller VÅRT som egentligen är korrekt benämning. Eftersom vi gör det tillsammans, har tydligt fördelning av roller kring cavan och delar på intäkterna.

Så nej, jag är inte ambassadör för varumärket. Det är jag för t.ex. Maria Nila eller Bruce träningsapp som jag jobbar med på sikt och får betalt för överenskomna nedslag i mina sociala kanaler. Med cavan så gör vi allt tillsammans och splittar på intäkterna.

Hoppas du kommer tycka om det!

Till nästa fråga Forni (eller om någon av er läsare har tips):
ska på ett riktigt finbröllop i Sydeuropa om en månad. Är gravid och kommer då vara gravid i v 30. Har total klädpanik, vad sjutton ska jag ha på mig?? Passar tyvärr inte i oversizeklänningar pga är bredaxlad och bystig, så vill hellre liksom klä fram magen. Har du eller någon läsare tips på hur jag kan tänka eller kanske till och med tips på vad jag kan ha på mig?? TACKPUSS!

Tycker du ska spana in Asos Maternity, jag shoppade flera klänningar där till finare tillställningar/bröllop!

På Margauxs bröllop, gravid i v. 27, iklädd Asos Maternity

Åhh så drömmig helg!! Fråga, du råkar inte veta vad steffis matta är ifrån? Den är Såå fin🙈

Det är samma matta som vi har i loungen på kontoret! Den är från Dusty Deco och finns på Nordiska Galleriet. Puss!

Hur var det att resa till paris i vecka 29? Både fysiskt och psykiskt? Var du orolig?

Det var jobbigt att gå så mycket, vi gick typ 15 000 steg om dagen och det är lite för mycket om man är i v.29 hehe. Så jag hade tagit mer taxi och gått max 5-10 000 steg om dagen! Annars gick det toppen, det är en av de bästa resorna jag gjort i mitt liv. Det var sååå mysigt att få en sista weekend bara vi och sjukt lyxigt även om jag inte kunde dricka vin eller orkade vara vaken för länge. Det enda jobbiga var att jag inte kände Dante sparka på hela sista dagen innan vi skulle hem och blev väldigt stressad av det. Men sen kom han igång när vi skulle landa i Sthlm så då kunde jag slappna av!

Hej! Så härlig resan ser ut😍 jag och mina tjejkompisar ska åka till marbella i september, skulle du säga att man behöver boka bord på alla restauranger man vill till före eller är det lätt att få plats drop in? ☺️

September brukar vara lite lugnare så jag tror inte att ni behöver boka allt, men om det är mer populära ställen skulle jag absolut boka på förhand för att vara på den säkra sidan! Det är skönt att ha lite lunch och middagsbokningar så att man inte hamnar på något dåligt ställe i brist på planering. Puss och ENJOY MARBS!

Kavajen – SÅ fin ❤️ var ifrån?

By Malina, men förra säsongen, så jag är inte säker på om den finns kvar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi