Historien om hur jag fick mitt alldeles egna bubbel!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Un'Sweet Cava

I januari skrev Malin Eklund till mig på Instagram om ett mejl som hade ramlat rakt ner i min inkorg. Jag gick in direkt och kände det där pirret som man bara känner när man vet att ett projekt är HELT jäkla rätt för en. Svarade och veckan därpå tog vi ett möte mellan Sthlm och L.A. Det var mitt i brinnande pandemi och när Malin berättade om Un’Sweet Cava var det som en påminnelse om hur härligt livet kunde vara. Det hon undrade i sitt mejl och det vi pratade om på vårt möte var alltså om jag ville vara med och lansera en cava tillsammans med dem under deras nystartade vinhus Un’Sweet.

Möten började avverkas och avtal signades snabbare än vad jag någonsin hoppat på ett projekt tror jag, hehe, the love I got for bubbles you know… Det skickades första versioner av flaskor med smak, vi testade, jämförde, pratade ihop oss på otaliga zoom-möten. Och sen hade vi en färdig produkt framåt våren. Malin och Lisa Agerman som också har grundat Un’Sweet hade gjort ett jättejobb innan jag hoppade på tåget, så ärligt nog fick jag komma in i bilden lagom till the fun part.

Det är så mycket roliga saker som jag har lärt mig om den här resan. Allt ifrån olika alkohollagar till hur man tänker när man tar fram design på en etikett, hur Systembolaget arbetar, hur processen för ett bubbel går till (den hade jag dock ganska bra koll på efter mina resor till Champagne).

Sen lanseringen i mars har det gått oväntat snabbt framåt för Un’Sweet Cava. Jag förstår det för det är det mest smakrika alternativet av cava på marknaden enligt mig, annars hade jag aldrig hoppat på från första början. Un’Sweet Cava är en ekologisk cava utan tillsatt socker som är torr och passar utmärkt för alla tillfällen. Det här är helt klart en av de roligaste sakerna jag har gjort och idag finns vi i flera utvalda systembolaget-butiker i Sverige eller att beställa.

Finns vi inte på ditt Systembolag? Beställ här istället, eller fråga personalen om Un’Sweet Cava i din närmsta butik så kan de hjälpa dig att beställa.

SÅ STOLT ÖVER DET HÄR PROJEKTET!

  1. Hej, jag undrar vad det är som gör att bubblet är ”ditt” så att säga? Är du reklamambassadör eller hur fungerade det? Ser fram emot att testa! Kram

    1. Funderar också på hur det där funkar! Har uppfattningen att Malin pratar om det på ett annat sätt. Hade vart kul att få lite djupare inblick i de olika rollerna tycker jag😄 Oavsett så har alla gjort ett fantastiskt jobb, cavan är amazing!!!🌟

      1. Tack snälla, SÅÅÅ kul när folk skriver att dom tycker om det! Hur menar du att Malin pratar om det på ett annat sätt? Hon äger ju varumärket så givetvis pratar hon om Un’Sweet på ett annat sätt eftersom hon jobbar med det heltid. Jag gör ju själva Un’Sweet Cava tillsammans med dem och driver inte hela företaget utan jobbar enbart med själva cavan. Försökte svara i Frågor med Forni och hoppas att ni förstår hur vi jobbar där. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi