Sommarkatter, framgång och månadens Monthly Picks

Hej gullnosar

Vad härligt det har varit senaste tiden att hinna skriva lite längre inlägg här inne mellan varven. Jag uppskattar det verkligen. Älskar bloggen, kan aldrig se mig sluta skriva den. I alla fall så har jag ont om tid idag och vill därför tipsa er om att läsa på magasinet istället. Mycket bra innehåll där – som vanligt alltså!

FORNI

Hur du blir av med din sommarkatt

I månadens Sexpectations reflekterar Alma om vad grejen egentligen är med sommarkatter. Varför skaffar vi dom? Varför blir vi inte av med dom? Och varför får vi alltid upp ögonen för de som är motsatsen av vår faktiska stil bara för att det är sommar?

FORNI

Är framgång allt?

Jag skrev en artikel förra vecka om mina tankar kring framgångsbegreppet. Hur definierar vi framgång? Är det vi själva som definierar, eller är det omgivning som avgör hur vi ska leva och därmed vad framgång är?

FORNI

Monthly Picks: September

Ny månad och ny Monthly Picks! FORNI-redaktionen har satt ihop sina önskelisor. I september-upplagan hittar vi minimalistiska plagg, färg och pepp inför hösten! En av mina favoritartiklar är helt klart Monthly Pics, älskar den.

FORNI

Här är våra bästa tips för att inreda med tavlor

Vi börjar snart bli klara med inredningen på kontoret och i veckan fyllde vi våra väggar med tavlor! Det blev mycket bra! Gjorde en artikel om tavlorna också, i samarbete med Postery.

FORNI

Är microneedling värt hypen?

Ansiktsbehandlingar känns lite extra lockande just nu. FORNI-redaktionen har provat microneedling och reder ut alla dina frågetecken kring den hyllade behandlingsformen – och ifall behandlingen verkligen är värt hypen.

  1. Jag har gjort microneedling flera gånger och tycker inte att det är värt hypen. Min hy blev finare i några veckor bara, sedan tillbaka till normalt först för att sedan bli torrare och med djupare rynkor. Har gjort 2 serier á 3 gånger som rekommenderas, med ett år mellan, men ser ingen förbättring alls, utan istället har mina linjer framför allt kring hakan blivit djupare.

  2. Vad ledsen jag blir av att läsa att du ville operera dig 😢 när jag själv får såna tankar så tänker jag alltid på dig och hur snygg du är och snyggt du bär upp liten byst och tänker att du verkar så bekväm i det. Och bestämmer mig för att anamma ditt tankesätt! Deppigt att du också har samma tankar som hag 😭 vad säger Damon när du uttrycker detta? Min sambo har svårt att förstå 😐

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi