Frågor med Forni

Hur är det med din tinnitus nu? Har du fortfarande kvar den eller klinga den av?

Jag hade bara tinnitus under en sommar! Det kom när jag satt vid en högtalare som sprängdes på Summerburst och sen var det kvar i ca 3 månader innan det långsamt klingade av. Så skönt att det försvann för det var så jobbigt. Lider med alla som har tinnitus <3

Jag har en fråga, som nybliven lite halvdeppig singel. Jag har precis kommit ur ett förhållande som har varit stundvis bra men också väldigt dåligt för mig. Snudd på destruktiv i vissa avseenden. Så det känns bra att vara ute ur det och är säker på att det är rätt. Men mitt problem nu är att jag är inte alls sugen på att leva ”singellivet”, festa, hänga med kompisar hela tiden, vara ute och göra saker och träffa nytt folk. Det enda jag vill är att bara bli upp över öronen kär i någon, köpa hus, bilda familj osv. Vet inte hur jag ska tänka i det här och känner bara att jag behöver lite kloka livsråd och pepp. Ska tillägga att jag precis fyllt 26 år.

Meeeen lev inte det livet du inte vill leva då! Utan försök leva det liv som du vill och önskar. Att klicka hem en familj är kanske inget man gör snabbt direkt men man kan i alla fall leva på och aktivt försöka träffa någon som vill leva samma liv som en själv. Och se till att trivas med vägen dit som singel – på det sätt man själv vill vara singel på. Kör så det ryker – ditt liv, dina val.

Vaaaaart hyrde ni huset, Airbnb? Länk? (Huset i Italien som vi hyrde i somras)

Vi hyrde huset via Emma Villas och det hette Villa Lisa. Väldigt nöjda med det!

Hej Michaela 😊 Jag är en trogen läsare sedan flera år tillbaka. Det är så kul att ta del av dig och ditt liv och jag blir så inspirerad av dig! Jag har btw precis laddat ner din app Baby Journey (precis plussat med andra barnet❤️) och gillar den skarpt. Heja er 👏

Jag har också en appidé. Jag har därför en fråga till ”frågor med Forni”. Hur gick ni tillväga när ni skapade er app? Hade varit jättekul om du skulle vilja dela med dig av er resa från idé till verklighet. Var börjar en liksom? Vem/vilka kan en kontakta för att få hjälp med sin idé? Hur fick ni kontakt med investerare osv? Hoppas du vill dela med dig av era erfarenheter <3 Kram Linnea

Hej fina du

Stort grattis till bebis och vad roligt att du har en idé till en app!

Jag kan skriva ett längre inlägg om den här resan för det får inte plats här i frågan. Men det var väldigt mycket svårare och mer komplicerat än vad jag hade kunnat tro. Bara det att vi har 6 personer som jobbar med vår utveckling av appen idag (4 på heltid!) är ju helt galet, det trodde jag aldrig. Det kostar pengar och resurser att driva en app som kräver ständig utveckling men det är också extremt roligt och spännande att driva techbolag.

Efter att ha varit grundare och delägare i en handfull olika företag är mitt tips till alla som funderar på en idé det här: om du inte kan släppa det, om du går igång varje gång du pratar om det och om du tänker på vad du vill göra med din idé innan du somnar på kvällen – då är det bara att köra. Passionen är den viktigaste nyckeln.

Men som sagt, jag lovar att skriva ett mer utförligt inlägg senare. Kram!

Vilken underbar kväll det låter som! Så mysigt att läsa såna här sammanfattningar med 🙂 Åå har precis börjat med ögonfransförlängning i samband med bröllop och är helt hooked. Kan inte du berätta lite mera hur du gör din? Singelfransar? Mix? Hade varit så roligt att läsa 🙂 Kram!

Hej gull!

Jag älskar mina ögonfransar och har gjort dem i många år nu. Det är så skönt att slippa kladdig mascara. Jag gör mina hos Ebba Ahlqvist på Studio Paavola. Hon kör 2D-fransar på mig om jag inte minns fel samt strl 13 på alla förutom längst ut där hon lägger 14. Gå till henne så vet hon exakt.

Kram!

Sätta igång frågor med forni igen? 🙂
Har en fråga. Jag ska på Oktoberbröllop med klädkoj kavaj, vad skulle du välja för outfit? 🙂

NU är vi igång igen efter sommaruppehållet!

Åh så roligt. Men också klurigt för oktober är en klurig månad.

Jag hade helt klart satsat på en byxdress i en mörk färg, kanske blå eller svart. Gärna med mönster! Mycket snyggt, dressad och härligt att dansa i. Tänk något i den här (klick!) stilen. Det brukar finnas bra alternativ hos de olika webbshoparna om man letar lite, t.ex. på Asos.

Dansa loss, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi