Magiska bh:ar, Vogue Scandinavia, födelsedag och kalas

Följ med på hela min förra vecka!

På måndagen kom första numret av Vogue Scandinavia till kontoret. SÅ jävla roligt att den finns. Har inte hunnit bläddra i den än men har höga förhoppningar!

Jag var och klippte mig i tisdags och yezuz vad nöjd jag blev. Vad lyckas Jennifer med egentligen? Med tanke på att mitt hår var rött/gult/guldigt med en utväxt man sällan skådat är det helt sjukt att det blev det här! Älskar min Jennifer (ni hittar henne på Bangerhead Studios).

Kenza la upp den här på sin story och jag tycker hon fixar sitt hår så fint när det är sådär vågigt! Ska man slå till? Någon annan som har den, är den bra? Tänker att den kan passa på kort hår som jag har!

En dag var jag hos Soft Goat för att få spana på höstkollektionen. Mycket fin och ett mycket trevligt event!

Deras campaign video gick på storbildsskärm på Stureplan. Heja!

Tacos mitt i veckan because why not?

Såg även tips på denna bh hos Isabelle Jedler, någon som har egen erfarenhet? Enligt henne var den BÄST I VÄRLDEN! Jag shoppar typ bara saker som andra influencers tipsar om som ni märker haha…

Så blev det fredag – och Damons födelsedag!

Vi skulle ju få vår födelsedagspresent från förra året – alltså en helkväll på stan av Steffi, Jonas, Carl och Sofia. Helkvällen började med fördrink hos Steffi och Jonas. Deras lägenhet är helt nyrenoverad och så himla, himla fin.

Jag hade på mig en klänning från Self Portrait som är min finaste klänning!

Sedan gick vi till Astoria och hade en av de trevligaste och bästa middagsupplevelserna det går att ha tror jag. Mat: 10/10. Sällskap: 10/10. Skratt: 10/10. Dryck: 10/10. Stämning i lokalen: 10/10. Blev en sväng på Hallwylska där alla våra kompisar var efter också, sensommar-stockholm när det är som bäst!

Absolut värt att komma hem 03.30 och huvudvärk dagen efter för den där kvällen.

Dagen efter var det bara att snygga till sig och bli människa igen.

Det vankades kalas för min kusin Linnea som har fyllt 25 och tagit examen! HEJA HEJA HEJA!

Jag och gullis.

La ner telefonen kanske en timme, tog upp den igen och hade 91 olästa sms? Så går det när vännerna från kvällen innan har mycket att diskutera.

Så blev det söndag! Vi mötte upp Petra, Markus, Bosse, Magnus och barn för dejt på Tranan följt av parklek i Vasaparken. Fullt ös medvetslös.

På kvällen blev det den obligatoriska minipizzan.

Med Sveriges Mästerkock VIP i bakgrunden. SÅ KUL! Äntligen! Vem tror ni tar hem det?

Det var min vecka det. Den här veckan började med stresspåslag deluxe igår kväll, men idag hoppas jag att det kommer kännas bättre. Håll tummarna för tisdag!

  1. Sååå nyfiken på vad du tycker om Vogue Scandinavia. Ärligt talat var jag riktigt besviken. Hade hoppats på lite högre klass men tyckte mest den var rörig och inte alls så inspirerande som ex US eller UK. Vore kul med recension!

  2. Vilken underbar kväll det låter som! Så mysigt att läsa såna här sammanfattningar med 🙂 Åå har precis börjat med ögonfransförlängning i samband med bröllop och är helt hooked. Kan inte du berätta lite mera hur du gör din? Singelfransar? Mix? Hade varit så roligt att läsa 🙂 Kram!

  3. Du verkar så himla trevlig!! Och klär dig så fint!! Så värdig på något sätt. Har tänkt skriva det i över 10 år!!

    1. Oj vad gulligt skrivet, tack snälla! Värdig, verkligen en sak man vill se ut som. För att inte tala om trevlig! Puss och massa kärlek 🧡

  4. JAAA den är magisk!! Har den lite för ofta just nu, enda som får mina post amning tuttar att sitta lit högre upp och få en fin klyfta och dessutom kan jag ha linnen igen!!

  5. Wonderbran är skitbra!! Haft den många utekvällar hehe. Obs på att man bör gå till riktig BH-butik för att få rätt storlek, viktigt att den sitter tight med tanke på att den är axelbandslös.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi