WEEKLY PLANS

Måndag. Inget regnmoln i väderappen så långt ögat kan nå. Sista veckan hemma med Dante efter ett långt sommarlov tillsammans och sedan börjar höstsäsongen för oss på riktigt. De senaste veckorna har vi fått pussla lite för att hinna med våra jobb men jag måste ändå säga att vi har haft ett sjukt mysigt sommarlov ihop på snart åtta hela veckor. Han är den bästa människan jag vet och han gör hela livet en miljard gånger bättre.

Undrar när jag kommer känna mig sugen på ett syskon? Inte nu i alla fall.

Fick en kommentar i veckan på min Instagram om att jag är Sveriges sämsta mamma som aldrig är med mitt barn. Men om jag skriver mer om Dantes och mina aktiviteter i mina kanaler får jag kommentarer om att jag bara skriver om mammalivet? Det går inte att göra rätt som mamma i sociala medier. Mitt mödraskap är dock det enda jag inte blir ledsen över om folk attackerar. Jag är otroligt säker i det och tycker att Dante är en så fin, trygg och lycklig liten individ så något rätt måste jag göra.

Den här veckan ska jag och Dante ha kvalitetstid tillsammans i alla fall. Vädret ska vara med oss så jag tänkte boka in ett Skansen-besök, jag älskar att vara där på vardagar när det är lite mindre folk! Vi har årskort där och bor en kvarts promenad från Skansen men ändå har vi bara varit där tre gånger i år. Skansen är ju gigantiskt så man hade kunnat vara där tio gånger per år och ändå upptäcka något nytt varje gång. När vi går i veckan ska Dante få åka en karusell för första gången i alla fall, jag har varit så rädd för att han ska spy med sin extrema åksjuka så han har inte fått åka något tidigare hahah, men eftersom han står drömskt och tittar så ska vi testa nu.

Annars ser jag fram emot en riktigt mysig vecka! Vi firade Damon med en ordentlig utekväll i fredags så den här veckan känner jag för att äta hälsosamt, fylla kroppen med energi och titta på någon bra serie på kvällarna. Lugn och ro, tack.

Vad ska du göra den här veckan?

Veckans schema: Veckomöten, hänga med Dante, träna, några möten med mina härliga samarbetspartners, aw med Baby Journey och presslunch för By Malina.
Veckans ångestpuck: Vår lägenhet är kaos efter sommaren. Resväskor överallt, vagnar, resesängar, you name it. Måste ta tag i den snart.
Det här ser jag fram emot i veckan: Vi har bjudit hem Petra och Markus på en vinprovning och middag på lördag! Det var Markus födelsedagspresent från oss i maj och nu blir det äntligen av.
Veckans blogginlägg: Jag har faktiskt ingen aning, har ni några förslag?
Måndagens tacksamhetstanke: Tänk att kaffe finns, vad ljuvligt det är ändå.


Foto

 1. Folk är på riktigt inte kloka. Jag som inte har barn tycker att du skriver om vad du har hittat på med Dante hela tiden, haha.:) Och som du säger är det ju otroligt tydligt att han är en glad och trygg person – hela han utstrålar glädje och trygghet. Dessutom, vilken trist och förlegad inställning att just mamman ska ge upp hela sitt liv. Det är ju inte som att Dante är ensam bara för att du inte är där.

  1. Exakt så! Han har en pappa som är precis lika mycket förälder som jag är. Tack för kärlek. Puss!

 2. Jag menar inget negativt med att jag skrev att jag saknar det på din blogg. Jag menar att du brukar göra sådana som är så bra .

 3. Hej,

  min lilla tjej på 2,5 blir också väldigt åksjuk (bil främst men tyvärr även tåg ibland) men karusellerna på Skansen har gått utmärkt. Tycker det är rimlig fart också för deras ålder haha.

 4. Sätta igång frågor med forni igen? 🙂
  Har en fråga. Jag ska på Oktoberbröllop med klädkoj kavaj, vad skulle du välja för outfit? 🙂

  1. Åh denna fråga vill jag också gärna ha svar på! Jag ska på bröllop i oktober där klädkoden är mörk kostym och jag är i stort behov av tips ☺️

 5. Förslag till veckans blogginlägg:

  Vad gör man när ångesten knackar på och man är på jobbet. Hur får man tankarna på rätt spår?

  Kram

 6. Hade varit kul att höra dina största misstag VS framgångar som egenföretagare ☺️ Du är grymt inspirerande!

 7. Vår dotter är 3,5 år snart och har aldrig fått prova en karusell pga sin extrema åksjuka 🙉 Känner mig som en hemskt mamma! Men skulle hon kräkas skulle ju hela dagen bli förstörd, och risken att hon kräks är större än att hon inte gör det om vi säger så. Men måste komma över den rädslan för henne skull. Vet inte ens om det är i relation med varandra? Åksjuk i bil, åksjuk i karusell? Meddela gärna hur det går för ljuvliga Dante! ❤️

 8. Förslag på blogginlägg: höst höst höst, capsule wardrobe höst, blazers, boots, och ja sa jag att jag älskar denna perioden😄

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi