”That girl”, ett vykort från Italien och magiska havrebars

Idag är det Damons födelsedag ♥ 37 år fyller han! 8 år med mig, en förlovning, två lägenheter, ett barn. We did good. Ikväll ska vi ut och fira vilket ska bli mycket trevligt. Jag har en fullspäckad fredag framför mig så dyk ner i magasinet under helgen – så hörs vi igen på måndag! Puss!

That girl

Har du hört talas om ”that girl”? 

Hur mycket gillar man inte berättelser med hög igenkänningsfaktor? Carro träffar mitt i prick i hennes senaste krönika om ”that girl” eller… den ”enkla tjejen”.

Vykort

Ett vykort från färgglada Italien

Det känns som att de flesta just nu räknar ner dagarna till hösten, redo att ta emot med öppna armar (inte jag!). Om du inte känner dig helt klar med sommaren än tycker jag du ska läsa Tess vykort från hennes sommar i Italien. Hon tar oss genom Capri, Toscana, Portofino och Sardinien och inspirerar som vanligt med wow-outfits.

Instagram Reels

Lär dig Instagram Reels i fem steg

I artikeln ovan kan du lära dig Instagram Reels i fem steg! Perfekt om du vill testa nytt content i dina sociala medier! Reels är ett sjukt roligt sätt att skapa inspirerande och engagerande innehåll!

Bars

Recept på bars med havre och cashewnötter

Gänget, FORNI har receptet på det perfekta mellanmålet! Bars! Detta är ett recept på bars med havre och cashewnötter som Amanda har testat sig fram till. Så gott till eftermiddagskaffet, och för att orka hålla humöret uppe fram till middag!

Fashion Week

Favoriter från CPHFW att lägga på minnet

Copenhagen Fashion Week har precis passerat och äntligen i fysisk form! Klicka in på artikeln ovan för att se vilka trender och varumärken som kan vara värt att lägga på minnet och plocka med sig till nästa sommar.

  1. Åh, kan du inte skriva nåt inlägg om hur er kärlek känns nu 8 år in? Har själv varit tillsammans med min sambo i 3,5 år och är säker på att han är mannen i mitt liv. Men jag tampas lite med att acceptera att det där pirret bytts ut mot den vardagliga kärlekskänslan (detta är mitt längsta förhållande så jag har aldrig varit med om övergången från nykärlek förut). Älskar honom och han är min bästa vän, men inser att man ju kommer behöva jobba på sin relation livet ut – även det där med att skapa lite romantik, pirr och gnista med jämna mellanrum (inte bara det varma lugnet och trygghetskänslan som jag ju njuter av på vardagskvällarna när vi myser i soffan). Hur jobbar ni med att hålla liv i gnistan? 🙂 Och folk i detta kommentarsfält kanske har lite kul tips? Vi har lite date nights men kanske lite för oregelbundet/sporadiskt. Har köpt en sån där kortlek med frågor som drar igång intressanta diskussioner och resonemang där man får lära känna nya sidor av varann osv..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi