Marbella: Födelsedag, Dior-paket och sangria

Det är söndag i Marbella och vi hänger vid poolen hela dagen, förutom ett besök på en mexikansk restaurang där vi äter burritos till lunch!

På måndagen bytte vi lägenhet och efter att vi installerat oss kom Timmy och Sofia på besök! Sofias föräldrar har ett hus en timme från Marbella så vi bestämde oss för att äta middag tillsammans.

Det blev middag på en tapasrestaurang vid namn Kiki. Helt ok mat men supergullig personal och fin inredning. Passade perfekt med barn!

En dag var vi på visningar, till exempel i detta område med nybyggda lägenheter. Det var superfint men lite fel läge för oss. Dessutom kom vi fram till att vi gillar lite äldre urbanisationer mer som är byggda i typisk andalusisk stil.

Daniel flyttade in hos oss för att ha semester tillsammans en vecka och så åt vi lunch på Hustle & Flow i San Pedro. Brunchställe med riktigt goda grejer, till exempel den här mackan med smashed avocado, lax, ägg och sås.

På kvällen åt vi middag på Aloha Grill. Delade på förrätter, åt fisk till varmrätt, drack iskallt vitt vin och pratade om Daniels 40-års firande! It’s happening!

Onsdag och heldag hos Kristian och Stina. De hade hyrt ett hus precis i närheten av oss i tre veckor så vi hängde en hel del. Stina lagade sjukt goda fiskknyten, barnen lekte med kaninen som bodde på deras tomt och så badade vi i flera timmar.

Another day, another visning. Här i ett av våra favoritområden.

En kväll var vi ute och åt en sååå härlig middag som inte slutade förrän 02 på natten, pratet tog liksom aldrig slut haha. Dante och Tuva leker väldigt bra tillsammans, både är försiktiga av sig :-). Vi åt förrätt medan de var vakna och sen när de somnat blev det både varmrätt och dessert.

Helt plötsligt var det dags för min födelsedag! Hurra för mig! Jag fyllde 32 hela år.

Diorpaket till frukost…

Och såklart nybakta croissanter! Mmm drömfrukost.

Damon överraskade mig med de här sandalerna från Dior som jag är helt kär i. Perfekt komplement till mina Hermes-sandaler och sååå fint mönster.

Vi firade min födelsedag tillsammans med Ida, Jocke, Tuva, Kristian, Stina och Daniel såklart. Hade bokat heldag på La Plage Casanis där vi åt en långlunch och hängde.

På kvällen åt jag, Damon, Daniel och Dante middag på Fat Mama. Drack drink innan maten, åt pasta och sen promenerade vi hem vid midnatt. En helt perfekt födelsedag på alla sätt och vis.

Damon och Daniel var ute med några killkompisar en kväll så då kollade jag på en romantisk komedi och åt gazpacho i soffan. Skönt med sådana kvällar också.

Stranddag med min favoritperson som var så jäkla underbar genom hela semestern. Ni vet ju att vi har haft vår beskärda del av strul sen Dante kom och att vi fick den här semestern tillsammans utan just strul betydde väldigt mycket för alla tre.

Det har blivit några kannor Cava-sangria under Marbella-trippen, det bästa jag vet :)))

Vilken liten drink Damon fick in här, haha.

Och så var den riktigt braiga semestern slut. Tankar efter semestern: Varför kommer man ur de härliga känslorna så snabbt? Är det verkligen hälsosamt att vara så stressad som jag är? Varför var vi lyckligare på semestern än vad vi varit på väldigt länge?

Vad har du med dig för tankar efter din semester?

  1. Vi titter i samme området som dere etter en ferieleilighet å kjøpe, men det er virkelig ikke enkelt. Enten for dyrt, for moderne, for gammelt , for langt fra restauranter og butikker etc. Vi vil ha gå avstand til det meste og da blir prisene så høye. Fant dere noe drømområdet?

  2. Hej! Så härlig resan ser ut😍 jag och mina tjejkompisar ska åka till marbella i september, skulle du säga att man behöver boka bord på alla restauranger man vill till före eller är det lätt att få plats drop in? ☺️

  3. Härligt allt see ut!
    Men exakt samma tankar har jag. Varför blir man så stressad och kommer ur känslan så snabbt?? Kanske ett ämne som du kan ta upp ytterligare så vi kan få tips från andra.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi