WEEKLY PLANS

God morgon måndag!

Hur känner ni den här måndagsmorgonen? Koll på läget eller fullständig kaos?

Jag trodde att jag hade koll på läget men måste erkänna att måndagar alltid är som att kastas in i en tornado, man vet liksom inte vad som väntar en. Allt ska sättas för veckan och samtidigt brinner några akuta knutar som behöver lösas upp. Den bästa känslan är den på måndagskvällen när man inser att man klarade av allt och i lugn och ro kan sjunka ner i soffan med <3 kvällsfika <3 framför en serie.

Ibland kan jag önska att jag inte tyckte att mitt jobb var så viktigt, men jag gör verkligen det. Både i mina kanaler och det arbete jag gör med Baby Journey får jag regelbundet meddelanden om att vi hjälper människor och den insikten gör att jag har svårt att ta jobbet med en klackspark. Sen semestern har jag haft svårt att somna på kvällen, hjärnan snurrar på högvarv och jag har så mycket jobbtankar som sprängs i huvudet på mig. För det mesta är det roligt men på nätterna och måndagsmornarna känns det något stressigt.

Nåväl. Jag har haft världens finaste helg, kontoret är i toppskick, mina kollegor strålar och jag ska köra ett riktigt svettigt träningspass på lunchen för att kicka igång veckan.

Veckans schema: Jag ska komma igång med träningen efter sommaren, herreGUD så härligt det ska bli med riktiga träningsrutiner igen. Sedan väntar en heldag med plåtning på torsdag, flera roliga möten i veckan, tillväxtkontroll för minimannen på BVC, frisörbesök och Damons födelsedag!
Veckans ångestpuck: Gillar inte dagens känsla av stress. Måste hitta balans när det kommer till min relation till mitt jobb.
Det här ser jag fram emot i veckan: På fredag fyller Damon år och då ska vi ut och äta med Carl, Sofia, Steffi och Jonas! Vi fick det i födelsedagspresent av dem efter vår fest för ett år (!) sen, men på grund av pandemin är det först nu presenten blir av. Passande nog bjöd de ut oss på D’s födelsedag så det kommer bli ett riktigt roligt firande med god mat och gott vin. Ser fram emot det!
Veckans blogginlägg: Tänkte prata psykisk ohälsa, visa upp mina väskor och publicera de sista bilderna från Marbella!
Måndagens tacksamhetstanke: Danteee


Foto

  1. Kan verkligen rekommendera CBD olja innan läggdags.
    Jag har också svårt att varva ner och släppa jobb på kvällen men med CBD olja blandat i ett glas vatten så blir jag avslappnad, kan släppa jobb och får kvalitéts sömn.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi