Marbella: Spansk afton, strandhäng och när himlen brann

Blev nästan lite rörd av att börja skriva det här inlägget om vår Marbella-trip. Såg den här bilden på vardagsrummet från lägenheten vi hyrde första veckan och blev mjuk inombords, vad härligt vi hade det där.

Den här bilden är tagen tidigt första morgonen, när dimman fortfarande låg över havet och knappt några andra än en familj med svenska rutiner var vakna.

Första frukosten i skuggan, innan solen började ligga på och det blev för varmt för att sitta just där.

Såhär såg jag ut första dagen! Herregud vad kär jag är i det här setet från By Malina. Får alltid sååå mycket komplimanger när jag har det :’)

Vi hade bokat strandhäng och lunch på Pedros med Amanda, Shoan och barnen. Livsnjut 1000%.

Dante, Chloé och Philippe lekte loss i sanden, sprang runt och busade. Verkligen en underbar dag.

På kvällen mötte vi upp Jocke, Petra och Markus för att äta middag på Chez Philippe. Barnen sov hela middagen, vi drack vin och åt massa mat, pratade och hade en riktigt bra första kväll.

På onsdagen var vi bjudna till Amanda och Shoan på en spansk afton. Jag hade på mig klänning från Sandro och klackar från Flattered.

Massa favoritkompisar var ju i Marbella samtidigt så vi hängde en hel del allihopa och fasiken vad trevligt det var.

Paella för 15 personer 🙂 <3

Kidsen levde lajf innan alla somnade i varsina rum och vi åt en lång middag. Det är Amandas mamma Annika och hennes man Mikael som har byggt det här huset och det var verkligen spektakulärt. Helt klart ett av de finaste husen jag har varit i, allt var genomtänkt i detalj.

På torsdagen hade vi en barnfri dag på Boho Club inbokat med ett gäng kompisar. Damons pappa hade kommit ner för att vara med oss några dagar så han och Dante skulle hänga. Dock blev hela dagen fel för oss och allt blev stressigt och jobbigt. Ville bara flika in det, så att ni inte glömmer bort mitt i allt prat om hur fantastisk vår semester var, att det var jobbiga stunder också. Med gråt och felbeslut och allt vad det kan vara.

Vi åt i alla fall en mysig picknick på Boho Club, hängde vid poolen, badade och drack bubbel.

Fredag och strandhäng comin’ up.

Vi hade bokat Casanis Plage hela dagen med Amanda och Shoan!

Hej min älskling

Wow, maten på Casanis Plage får full pott. Riktigt bra för att vara beach club. Det här stället kommer vi besöka varje Marbella-trip från och med nu!

På kvällen gick D och hans pappa ut och åt medan jag var hemma med Dantis. Läste bok och kände semesterlunket infinna sig.

På lördagen var vi på visningar med vår mäklare! Vi körde fyra halvdagar med visningar med vår underbara mäklare Emilio. Första dagen kräktes Dante ner hela hans bil så jag och lilleman fick åka hem igen medan D och Emilio tittade på några ställen själva. Men på lördagen kunde vi åka båda två.

När det blev kväll nattade vi lilleman och lämnade honom med hans farfar för att ha en night out.

Med det här snygga gänget och deras män! Jag hade på mig en gammal goding från Dagmar, känner mig som en grekisk gudinna i den.

En av de roligaste kvällarna i år. Dansade i sofforna, drack drinkar, åt massa god mat. Ser ni bakgrunden? Himlen brann den kvällen, galet att himlen kan vara så vacker.

Tack lilla liv och alla inblandade för den här första veckan i Marbella! Andra veckan kommer sen, nu ska jag hugga tag i mejlen innan vi går på helg. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi