Livslånga äktenskap, mode och sommarpizza

Idag har jag kvalitetstid med Dante och kommer inte ha tid för att blogga, så jag tänkte att ni skulle få läsa loss inne på magasinet istället. Här kommer en handfull favoritartiklar från senaste tiden!

Är vi verkligen skapta för livslånga äktenskap? 

I månadens Sexpectations reflekterar Alma om vi verkligen är skapta för livslånga äktenskap… om idealet och det paradoxala av det.

Mitt mode-jag har vaknat till liv

I artikeln ovan berättar Tess om att hennes mode-jag har vaknat till liv, mmm så härligt. Man älskar mode-Tess. Hon ger även tips på inspirerande internationella modeprofiler att följa i höst!

Sommarpizza med mozarella och sparris

Behöver du inspiration på vad du ska laga till middag? Pizza går aldrig fel! Amanda tipsar om receptet på den perfekta sommarpizzan med mozzarella och sparris!

5 snabba Kajsa Arvidsson

Missa inte heller veckans profil för artikelserien “5 snabba med”, Kajsa Arvidsson! Kajsa jobbar med content marketing och e-commerce på smyckesföretaget Engelbert och har en fin, genomtänkt stil som jag ofta inspireras av.

 

Sommarläsning: Sju boktips om personlig utveckling

Hörrni, glöm inte att vi har många veckor kvar på sommaren! Boosta sista veckorna på sommaren med en bok om personlig utveckling och kom in i rätt sinnesro inför hösten. Om du inte är som jag och har utvecklingsförbud från din psykolog 🙂 I artikeln ovan tipsar jag om mina favoritböcker inom ämnet. Sjunk ner i soffan och njut av en inspirerande bok!

  1. Så intressant med första artikeln om livslånga äktenskap. Jag och min sambo har levt tillsammans i snart 11 år. Har 2 fantastiska barn, köpte hus och bil. Men nånstans på vägen väckte känslan av att inte vara mamma, förälder, sambo på heltid. Jag älskar min familj förstå mig rätt, men jag älskar också mig själv. Och tanken växte också i min sambo. Vi insåg snabbt att vi inte var husmänniskor, det tog upp all vår tid, kostade för mycket mm. Vi fastnade i det vardagliga tjatet, gick förbi varandra, hann inte med livet. Så nu bor vi i vars en lägenhet och testar särbolivet. Och vet du vad? Det fungerar hur bra som helst! Vi har egentid, tid för vänner, vi ser varandra på nytt spännande, romanstiskt sätt, och vi gör ändå saker som en familj. Vi tjafsar inte om disk, tvätt, städ, hämtning/lämning. Särbolivet kanske inte vara för evigt, kanske flyttar vi ihop igen men detta har fungerat så bra för oss, att vi vågade testa och att vi faktiskt blev lyckligare av det, som familj och som individer. Ibland måste man våga bryta normen.

    1. Jag ÄLSKAR att du vågar gå mot normen. Tror de som gör det blir lyckliga på riktigt – inte fiktivt lyckliga. Grattis till dig som har hittat en lösning som funkar för just er. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi