WEEKLY PLANS

Jag har sovit så jäkla dåligt sen jag kom hem. Min hjärna har gått på högvarv och kommer igång sådär vid 22 på kvällen. Inte en enda kväll har jag somnat innan midnatt vilket är stressigt för en sån som brukar somna innan tolvslaget jämt. Min mänskliga väckarklocka som ropar ”Mamma, mamma” varje morgon har varit som att få en sten i huvudet typ, alltså alldeles för tröttsamt fastän det inte alls är för tidigt och jag borde vara helt redo för dagen egentligen. Idag tog han dock sovmorgon till hans mammas förtjusning och förtret. 09.00 vaknade Damon och halvskrek ”Ska du inte vara på ditt möte 9.30?”. Jag som inte ställt klocka sen 19:e juli 2019 flög upp, slängde på mig ett par jeans och var på kontoret exakt en kvart senare. Nyvaken åt jag en frukostfralla från bageriet, gick igenom veckan med tjejerna och sen var dagen igång.

Idag känns verkligen som första dagen för säsongen. När jag gick för att äta lunch med Timmy och Rebecca var det smockfullt på stans lunchställen. Det märks att folk har börjat jobba från kontoret igen för såhär mycket folk har jag nog inte sett i innerstan sen innan pandemin.

Hur mår du idag?

Känns det kul att vara tillbaka till jobb och rutiner eller blir du stressad av det? Tar du med dig något nytt från semestern? Har du lärt dig något? Ser du fram emot något under hösten?

Jag är inte alls sugen på hamsterhjul, men jag älskar ju mitt jobb som ni vet så jag har inga problem med att vara tillbaka på kontoret igen. Det är rutinerna jag är osugen på, det där med att bara acceptera att sommaren är slut fastän det bara är mitten på augusti. Jag vill inte att det ska vara slut än. Igår drack jag ett glas vin och åt chips med Dante medan vi satt och ritade och regnet smattrade utanför. Det var så härligt att göra det fastän det var söndag – inte förbereda matlådor och lägga fram kläder för veckan (okej, jag gjorde det också).

Med det sagt, dags att riva av plåstret, välkommen höstterminen 2021!

Veckans schema: Jag har ett gäng möten med samarbetspartners inför hösten och saker som ska planeras. På torsdag har jag mitt första event på säsongen, utomhus för en liten skara influencers så vi hoppas att regnet pausar just då. Jag och Dante ska till Junibacken, i helgen har vi familjedejt med Tungårdens och så ska jag på första modevisningen på l ä n g e – lyx!
Veckans ångestpuck: Det skaver att inte känna sig redo för rutiner när man inte har något val. Jag har lite ångest över att äta sallad till lunch och dra på regnställ och vara hemma på kvällarna framför en serie. Jag hoppas att vädret blir bättre så att jag kan trotsa vardagen litegrann.
Det här ser jag fram emot i veckan: Att få hänga med tjejerna på kontoret, ha event, gå på modevisning och få hem beställningar som vi har gjort på nya möbler till kontoret!
Veckans blogginlägg: Bildbomb från Marbella!
Måndagens tacksamhetstanke: Att jag ändå får komma tillbaka till det jobb jag har, det är en så otroligt lyx att ha den arbetsplats jag har tycker jag. Spinner som en katt när jag tänker på det!

Bilden är snodd från Tess senaste artikel på FORNI där man får följa med på hennes LJUVLIGA semester i Italien – spana in den här!

 1. Jag har känt riktig ångest inför att sommaren tar slut och alla börjar jobba igen.
  Tiden går för snabbt.

  Men om två veckor ska jag börja studera. På universitet, för första gången i livet, 35 år.
  Men det känns äntligen rätt, och jobb är svårt att få.
  Så nu ska jag läsa ”programmet för hälsa och rehabilitering i arbetslivet”.

  1. Men herregud vad roligt! Och vilken pepp att börja plugga vid 35. Man kan ju sadla om när man vill i sitt liv. Härligt att du gör just det. Önskar dig massa lycka till!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi