Semestervink

Jag vet inte vad som hände riktigt, eller gjorde jag det kanske? Ja, det gjorde jag nog. Det var semestern som kom och tog mig. Den där känslan jag har undrat om jag har inuti mig men som absolut kom fram när jag fick två veckor i Spanien med min familj.

Den när man glömmer bort var telefonen ligger någonstans, låter den ligga längst ner i en strandväska och ser att det finns 14 olästa sms, 56 olästa dms och några hundra olästa mejl när man egentligen bara ska få fram snabbaste vägen till restaurangen.

Att få känna semester på insidan är det bästa en person som älskar sitt jobb kan ge till sig själv har jag insett. Det är lika viktigt som egentid när man är förälder. Det ger energi så att man kan ge allt man vill ge när man är tillbaka sen.

I veckan kommer jag tillbaka igen, på tal om det! Vi har lite semester augusti ut med Dante, men om ett par dagar trippar jag in på kontoret, snackar skit med mina kollegor och dricker bryggkaffe igen. Herregud så mysigt.

  1. Hej!
    Ber om ursäkt om detta uppfattas som påhopp, jag förstår att frågan kan vara känslig. Du verkar vara en omtänksam och reflekterande person så jag antar att du tänkt mycket på detta. Jag skulle gärna vilja veta hur du ser på den resurskrävande livsstil du marknadsför i bloggen som nu toppas av att skaffa lantställe utomlands (ironiskt nog pga det härliga klimatet). Jag är själv på intet sätt en förebild men tänker enormt mycket på den pågående klimatkrisen och har svårt att förstå hur man 2021 med små barn gör den typen av val. Avundas alla som inte har samma klimatångest som jag faktiskt. Som sagt, ledsen om du tar illa upp men jag ställer samma fråga till mina vänner och undrar om ingen annan tycker att det är lite jobbigt att vår livsstil håller på att ta oss mot den riktiga apokalypsen, hur otroligt det än låter. Jag skulle uppskatta en mer hållbar framtoning i bloggen, kanske tågresa till marbella, uppdatering om dina flyglöften, nya egna miljömål, mer samarbeten med företag som står för hållbar konsumtion etc. Tänker att såna som jag är din målgrupp så det får bli mitt tips så jag inte bara gnäller!

    Trevlig dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi