Frågor med Forni

Vilken fin klänning på sista bilden! Går den att hitta fortfarande och vart? 🙂

Jaaa, den är ny och finns i butik nu! Här hittar du den (annonslänk)

Chicklit är sommarens bästa läsning! 🙂 Har du några tips?

Hmm inte på rak arm men jag brukar gå på feeling i butiken och ta någon som känns riktigt Sex and the City-aktig haha.

Åh, nu är jag så nyfiken igen på sömn för er lille (har 4 månaders bebis m). När ni åker hem sådär vid 23…. Lägger ni Dante på stället först och sedan nattar om väl hemma? Hur gick det? Åh, jag är så nervös kring sömnen 😇

Yes, exakt så gör vi! Låter honom sova i vagn eller resesäng på kvällen och sedan bär vi över honom till bilbarnsstolen när vi ska hem. Det brukar gå hyfsat smärtfritt (peppar peppar!). Men det finns såklart tillfällen då det inte går alls, speciellt innan sömnträningen! Som nedan…

I Kapstaden när Dante absolut inte ville sova när vi skulle äta middag haha!

Kan du tipsa om vad din psykolog heter hos Mindler? Låter som vi har liknande utmaningar och pratar gärna med någon som har bra referenser!

För hennes skull vill jag inte skriva ut hennes namn eftersom jag skriver mycket om vårt gemensamma arbete. Vill att hon ska få vara privat här. Men jag vet att Mindler har flera bra psykologer så leta omkring, testa någon du tror känns bra och om den inte gör det kan du bara testa en ny. Stor kram!

På vilket sätt har du varit självdestruktiv mot dig själv? Om det inte är för personligt?
Jag kan vara det i tanken mot mig själv, är min största kritiker osv men kan också förstå att jag gör dåliga val men ändå göra dem… Inte så bra.

Jag är det precis som du i sättet jag ser på mig själv, det kan vara ganska hårt och kallt. Jag tycker liksom att jag gör fel hela tiden och vill straffa mig själv då. Det är inte schysst och jag hade aldrig behandlat någon annan på det viset! Sedan har jag haft ett självdestruktivt beteende i saker jag har gjort mot mig själv, speciellt när jag var ung vuxen. Kram!

Daniel, Markus och Linn på en vingård i Sydafrika. Herregud så härligt det var!

Din kompis Daniel som poppar upp i dina medier ibland och gjort ett tag – alltid tyckt han är så snygg, så en fråga till Frågor med Forni är – hur får man en dejt med honom? (plus att du beskriver honom alltid så fint så inte konstigt om man som läsare blir nyfiken 😀 haha)

Haha, Daniel <3 Han är bäst och en väldigt nära vän till både mig och Damon. Skriv till honom på Instagram: Daniel_erikss0n_

Kommer du vaccinera dig ? 🙂

Vaccinerade mig idag! HURRA!

  1. Hej Michaela 😊 Jag är en trogen läsare sedan flera år tillbaka. Det är så kul att ta del av dig och ditt liv och jag blir så inspirerad av dig! Jag har btw precis laddat ner din app The baby Journey (precis plussat med andra barnet❤️) och gillar den skarpt. Heja er 👏

    Jag har också en appidé. Jag har därför en fråga till ”frågor med Forni”. Hur gick ni tillväga när ni skapade er app? Hade varit jättekul om du skulle vilja dela med dig av er resa från idé till verkliget. Var börjar en liksom? Vem/vilka kan en kontakta för att få hjälp med sin idé? Hur fick ni kontakt med investerare osv? Hoppas du vill dela med dig av era erfarenheter <3 Kram Linnea

  2. Vaccinerade mig igår och känner mig så tacksam över att bo i ett land där man får den möjligheten det är fantastiskt tycker jag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi