Onsdagsmorgon

Hej mina små snäckor!

Hur mår alla i monsunregnet? Det var ändå ganska härligt att vakna till doften av regn imorse, jag sprang till kontoret under itt paraply och var ändå dyngsur när jag kom fram. Torkade mig, steamade min klänning och sminkade mig. Idag har vi fotodag med Lisa! Först ska vi ut till Sanne i Nacka för att spela in en kampanj med en kund för Baby Journey och sen har vi plåtningar på kontoret. Eftersom jag jobbar både med Baby Journey och FORNI har vi stående dagar när vi fotar allt som behövs för båda företagen tillsammans med Lisa. Det funkar sjukt bra och smidigt och Lisa gör alltid så galet fina produktioner för oss!

När vi är klara har jag ett möte med en rolig kund för appen och sen har jag och William en aw-dejt inbokad. Vi delar ju kontor under sommaren men både han och jag har haft så mycket senaste tiden så vi har knappt pratat med varandra haha. Så det blir härligt med lite kvalitetstid innan semestern!

Det var så skönt när jag hade min terapi igår och min psykolog sa “Jag vill att du pausar arbetet med dig själv under semestern. Lägg det åt sidan och bara var. Du behöver inte jobba med dig själv hela tiden.”. Herregud tänkte jag, bara va, det var ett tag sen. Så nu får det bli så – jag ska inte läsa en enda bok eller lyssna på podd om personlig utveckling utan istället bara bada i en halvkass chiclitt och komedipoddar.

Pausa. Fint ord ändå.

Nu kommer snart min älskade svärfar med bilen som jag får låna när vi ska till Sanne. Vi ses senare igen, jag hoppas ni får en riktigt fin och mysig dag. Puss!

  1. Tack för trevlig frågestund på insta, det kändes väldigt personligt och kul! Jag ställde ingen fråga själv men var roligt att läsa alla svar.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi