Poolparty, lanseringsmiddag och att känna sig som 20 år igen

Inlägget innehåller reklam för Un’Sweet Cava

Fredag! Och vi hade planeringsdag inför Q3. Åt minibullar från Diplomat och bokade in massa roliga aktiveringar. Snart kan vi förhoppningsvis börja ha events! Hur kul!

Det här var min morgonpromenad. Magiskt vacker!

Jag hade på mig en kjol från By Malina, linne från Ahlvar Gallery och halsband från Blue Billie.

Vi hämtade Dante tidigt på föris och åkte hem till Stina och Kristian för en pooldag. Livets lyx att ha vänner med pool alltså! Så tacksam.

Dante älskade det som ni ser! Det var fullt ös medvetslös med massa god mat, lek, bad och härjeri fram tills att barnen skulle sova, då åkte alla hem och lät barnen somna i bilarna. En riktigt mysig fredag!

I lördags kom Dantes farmor och farfar och snodde honom för en heldag. Så jag… tvättade åtta maskiner tvätt. Rengjorde alla Dantes skor. Rensade hans leksaker. Och annat sånt där skittråkigt som man måste göra ibland…

Men sen! Sen blev det kväll och jag fick piffa upp mig ordentligt.

För att promenera bort till Villa Dagmar och möta upp Malin och Lisa som jag har Un’Sweet Cava tillsammans med! Vi tre har ju inte träffats sen vi startade projektet men har FaceTime-möten varje vecka mellan L.A. och Stockholm. Det var sååå kul att äntligen få ses!

Vi skulle ha en försenad lanseringsmiddag för Un’Sweet Cava och hade bjudit in ett gäng härliga personer till en middag på Villa Dagmar. Vi var där ett par timmar tidigt för att fixa med blommor, dukning, borsplacering etc.

Sen började gästerna ramla in! Alltså stämningen den här kvällen var magisk. Alla var sååå glada och peppade och lyckliga. Liksom pirrade i luften.

Vi åt en lång middag med massa bubbel och olika vegetariska rätter som var så himla fint presenterade.

Det var inte direkt tyst i det här rummet med 16 festliga personer!

När tårtan var uppäten tågade hela gänget vidare för drinkar på Astoria!

Jag, Steffi och Alexia avslutade på Ciccios och sedan gick vi hem (vi bor grannar) och kände oss som 20 år. Fy fan älskar livet. Tack universum.

I söndags efter frukost var det fri lek. Dante läste bok och tog en liten paus bland sina leksaker.

Sen gjorde vi oss i ordning för att åka till kompisar! Hur gullig är Dantes bad-cape i terry från Gina Mini? Nä det är för mkt alltså.

Vi åkte hem till Amanda, Shoan och barnen för att leka hela dagen. Minikillarna stod flera gånger och hade egna konversationer, såg så sjukt gulligt ut.

Amanda lagade smarrig sallad.

Och så hade vi en riktigt härlig dag tillsammans.

Sista helgen i stan innan semestern. Vi är redo!

  1. Knepig fråga kanske, men var är spegeln på tredje bilden ifrån? 🙂 Är ute efter en liknande nämligen men hittar fan ingen att köpa haha

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi