WEEKLY PLANS

Jag fick en komplimang i helgen som jag tror är en av de mest ultimata komplimangerna. Det finaste man kan få höra om sig själv. Jag satt på Astoria och drack en drink efter vår härliga middag som jag ska berätta mer om senare. Mitt i ett skrattutbrott med Vanessa kom Hamilton och satte sig bredvid mig och sa ”Jag måste bara säga en sak”. Och så sa hon att när man sitter mittemot någon i nästan två års tid, varje vecka i en poddstudio, så lär man känna någon ganska så bra vilket ju stämmer alldeles utmärkt. Man lär känna den andra personens kroppsspråk, uttryck, sinnestillstånd och energier. Det tar mig en halv minut att se hur Hamilton mår och jag vet att det är detsamma för henne. Så hon berättade för mig att det lyser om mig, att hon aldrig har sett mig stråla så mycket och att det syns att jag är på rätt plats i livet. Ett lugn, tillfreds, harmoni som lyser igenom. Hon sa att jag aldrig har varit så vacker och att det måste vara för att jag är på rätt plats i mitt liv.

Att någon som känner en väl säger så till en måste väl vara det finaste man kan få höra? Jag kunde liksom inte släppa det efteråt, utan tänkte på det och blev helt varm inombords. För när hon sa så insåg jag att hon måste ha rätt. Jag är på rätt plats, jag lyser för jag är lycklig och tacksam. Visst är jag stressad vissa dagar, ställs inför olika typer av utmaningar och har minst sagt kämpat mig igenom en ganska strulig vår. Men jag har också jobbat hårt i min terapi och liksom hittat till en bra plats i mitt inre.

Så himla fint att få stråla. Jag är tacksam mot min vän som berättade det för mig, så fin sak av en kompis att dela med sig av.

Fick eller gav ni en komplimang i helgen som betydde något lite extra också kanske? Berätta!

Idag är det i alla fall måndag och sista måndagen innan semestern. Semestern! Wow! Jag är så redo. Tanken på att jag ska äta middag i Italien på lördag kväll gör mig knäsvag. Hur mycket kommer jag njuta? Alla undrar.

Jag har i alla fall bestämt mig för att ta semester även här på bloggen men att kika in en gång i veckan och skriva ett mysigt hej och kanske lite bilder och sammanfattning och sånt. Det var ni som tipsade mig om det och kändes som en perfekt kompromiss. Om jag skulle ta helt ledigt i en månad hade det nog kliat lite under huden men att kika in en gång i veckan blir strålande känner jag.

Veckans utmaning: Få klart allt inför semestern!
Veckans förväntning: Jag ser verkligen fram emot att packa, haha! Jag älskar ju att packa och välja ut klänningar och sånt inför semestern. Det ska bli så kul!
Veckans ångestpuck: Jag har ångest över att inte hinna klart med allt och typ behöva sätta mig med datorn första dagen i Italien, det har hänt mer än en gång och jag är vanligvis fine med det men nu är det semester med Dantis och jag vill prioritera familjetiden!
Det här ser jag fram emot i veckan: Att få fixa jobb i lugn och ro eftersom så många redan gått på sina ledigheter! En inspelning med Sanne på onsdag, en lunch med Bosse och lilla Frans som kommit till världen, aw med William och få mitt efterlängtade vaccin.
Veckans blogginlägg: Vad önskas?
Måndagens tacksamhetstanke: Hamilton ♥

  1. Förstår vad hon menar, du strålar verkligen! ? Älskar din frisyr f ö? Klokt att du tar lite ledigt, superviktigt att få vila från jobb så mycket du kan. Njut av Italien och familjen, håller tummarna att ni ska träffa din släkt där?? Allt du skriver vill man läsa, men lite sommartips på solskydd, era ev hustankar, uppdelning av tid under semestern själva, kompisar, familj, är du och D lika där? Kram och sig åt dig av alla fina kopplingar du får??

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi