Sommarflirt, beauty sleep och SPF

Är du sugen på att sjunka ner i soffan med en iskaffe och läsa några riktigt härliga artiklar? Voila – här kommer dem!

 

En historia om en sommarflirt

Hur mycket gillar man inte berättelser om sommarflirtar? I månades Sexpectations skriver Alma om en minst sagt spännande sådan. Perfekt att läsa på stranden i sommar!

6 tips för optimal beauty sleep och så påverkas kroppen av sömn

Efter att Dante kom så känns det som att jag blev besatt av sömn. Då jag inte sov var allt jag kunde tänka på att faktiskt få en helt natts sömn. Idag sover både jag och Dante hela nätter men jag är fortfarande väldigt intresserad av sömn som fenomen. I artikeln får du 6 tips för att maxa din beauty sleep och vi djupdyker kring hur kroppen påverkas av sömn.

I slutet av dagen är vi alla Blondinbella

En krönika om att visa upp en fasad på sociala medier. Tänkvärd och fin krönika skriven av Caroline Rosencrantz. Tipsade ju om den i onsdags men den är så bra så här kommer den igen!

Produkterna som gör det enkelt för dig att få in SPF i din hudvårdsrutin

Gänget, det är sommar och solen steker på som bara den. Så glöm för allt i världen inte att smörja in er ordentligt med SPF. I artikeln ovan får ni smarta tips om hur man håller sig skyddad och hur SPF blir en naturlig del av vardagen.

Fixa looken till midsommar med MAKETHEMAKE + video

Jag vet att midsommar är förbi, men smink-tutorialen som finns i den här artikeln fungerar lika bra till sommarfesten som till midsommar. Så klicka er in på artikeln om ni vill ha inspiration till en fin sminkning i sommar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi