Onsdagsmorgon

Bageriet där jag handlar frukost varje onsdag var sommarstängt imorse när jag 07.12 stod utanför i flipflops och yogakläder. Stängt i sex veckor. Jag gick vidare ner mot nästa bageri som har sommartider och öppnade klockan åtta. Så jag svängde upp mot kontoret, satte på kaffekokaren, diskade två vaser och satte på musik. Slog mig ner vid datorn halv åtta och det tog mig bara knappa halvtimmen att gå igenom mejlskörden – semestern är verkligen här nu. Prick klockan åtta gick jag ner till Diplomat och handlade min frukostfralla som jag drack med två koppar kaffe och Linn som sällskap. Vi gjorde en lista på allt som måste fixas på kontoret och sen hoppade hon in i rummet bredvid med sin fotograf för dagens plåtning. Har jag sagt att jag älskar vårt kontor?

Idag ska jag:
Skriva en artikel med sommartips till FORNI
Ha ledningsmöte med Baby Journey
Yoga på lunchen
Skriva en artikel om Yoga Nidra (har ni testat? Alltså WOW)
Sätta ihop briefer och tidsplan för en kampanj på Baby Journey
Skriva ihop inlägget om min midsommarhelg
Kanske betala fakturor… om jag orkar… fy så tråkigt

Vad ska du göra idag?

Jag känner mig mjuk i kroppen idag, kanske är det den svala luften som bidrar till det. Svala vindar är som chanser till att hämta andan. Mamma och pappa ska hämta Dante från förskolan, jag ska få jobba klart i lugn och ro. Till lunch kanske det får bli min favoritsallad från BodyBuddy? Kommer garanterat fundera på vad jag ska äta under hela yogapasset. Har en så skön känsla i kroppen, tack universum för det, hoppas det håller i sig.

Vill tipsa er om en så fin och tänkvärd krönika som Carro skrev på FORNI: I slutet av dagen är vi alla Blondinbella. En krönika om att visa upp russinen ur kakan på sina sociala medier.

Hoppas att ni får världens bästa dag! ♥

  1. Älskar Yoga Nidra, gör en varje gång min dotter sover på dagen och jag är hemma ledig eller vabbar. Guld värt för en trött småbarnsförälder!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi