Midsommarhelgen i 20 bilder

Här är det torsdag och jag är på toppenhumör. Jag har jobbat, sprungit, handlat med bullar och bakverk till midsommar och lagat stor matlåda med både lunch och middag till barnen. Jag har på mig min nya klänning från Twist & Tango som jag ääälskar och alldeles strax ska Daniel komma och hämta oss för att sedan plocka upp Dante på föris och åka på äventyr!

Nyduschad på mitt bästa humör!

Fy fan vad mycket saker man behöver ha med sig när man ska sova borta med barn. Det är en helt annan grej än innan barn kan man ju gott konstatera haha. Det värsta är att oavsett om man ska vara borta en natt eller två veckor så måste ju ändå resesäng, bilbarnstol, simpuffar och allt vad det är med. Kämpa alla föräldrar under sommaren!

Reklam

När vi kom fram badade vi i poolen med alla barnen och lekte loss. Sen när de lagt sig dukade vi upp med Un’Sweet i kvällssolen, kan inte tänka mig så mycket härligare saker faktiskt.

Damon slängde ihop drinkar till alla med Un’Sweet Cava, flädersaft, mynta och massa is mmm…

Och så skålade vi för att midsommarhelgen officiellt har startat! Den här bilden, man blir ju varm i kroppen alltså.

Markus lagade oxfilé provencale till middag som var så sanslöst gott.

Hade så jävla trevligt och skrattade så tårarna sprutade när vi iscensatte olika tillfällen i vårt liv.

På midsommar var vi uppe med tuppen vid 07, åt frukost med barnen och sen började förberedelserna! Bord skulle flyttas, loungemöbler skulle organiseras, barn skulle lekas, det skulle dukas. Fullt ös medvetslös fram till prick 11.00 då första sällskapet anlände (ja, förutom vi då som kom kvällen före :-).

Tada! Redo för firande. Carro stod för den fina dukningen och den underbara blomkransen ovanför bordet.

Jag hade på mig ett set från By Malina och Dante hade en shortsdress från Newbie. Att vi är en familj? Äeee jag kan ej ta in det.

Vid lunch dukades det upp en otrolig midsommarbuffé som vi alla njöt av och sen blev det poolhäng med barnen hela eftermiddagen!

Höjdpunkten på midsommar var när vi dansade runt midsommarstången. Jag har aldrig sett Dante så lycklig haha! Hans glittrande ögon när han sprang runt och sjöng små grodorna och skrek “igen igen!” ååååh det var så himla härligt. Tack Dante.

På kvällen åt vi grillmiddag och drack bubbliga drinkar i solnedgången och sen åkte vi hem vid halv elva på kvällen. Jag hade ju stukat foten som ni vet haha, så jag var lite lätt ur balans.

Lördag: fotboll och godis och foten i högläge.

En perfekt liten godisskål.

I söndags haltade jag iväg med Dante till parken för att leka loss.

Och vid lunch kom min mormor på besök!! Mormor! Kunde krama henne efter 1.5 år – den lyckan!

Vi fikade, lekte, läste böcker och kramades.

Den bästa söndagen på länge faktiskt!!!

  1. Din kompis Daniel som poppar upp i dina medier ibland och gjort ett tag – alltid tyckt han är så snygg, så en fråga till Frågor med Forni är – hur får man en dejt med honom? (plus att du beskriver honom alltid så fint så inte konstigt om man som läsare blir nyfiken 😀 haha)

  2. Det här med packning när man har barn.. hur sjutton ska man komma ihåg allt🙈
    Förra året när vi åkte på husvagnssemester glömde vi bebisens matstol.. hallå hur fan kan vi glömma den??
    Vi fick ha bebis i knät vid alla måltider.. blev lite jobbigt. Sen dess har vi aldrig glömt matstolen igen🤣

  3. Bilden där du håller handen för munnen och skrattar, där Damon är i bakgrunden? Ser ut exakt som Dante 🙂 Eller Dante ser exakt ut som sin pappa på den bilden. Eller ah, men du förstår 😅

  4. Åh, nu är jag så nyfiken igen på sömn för er lille (har 4 månaders bebis m). När ni åker hem sådär vid 23…. Lägger ni Dante på stället först och sedan nattar om väl hemma? Hur gick det? Åh, jag är så nervös kring sömnen 😇

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi