WEEKLY PLANS

Måndag!

Du älskade veckodag. Du kommer med nytt liv, hopp och känslan av att allt är möjligt. Tack för att du finns och kommer till oss varje vecka.

Jag sitter på kontoret och ska, som sig bör, ta mig igenom veckomötena. Det känns i luften att folk går på sommarlov nu men jag jobbar två veckor till. Sen! Då jävlar är det jag som går på sommarlov i… håll i er nu… 5 veckor!! FEM! Det har jag inte gjort i hela mitt vuxna liv. Men nu är jag mami och vill fokusera på familjetid så mycket det bara går.

Tåls att sägas att jag aldrig kan gå 100% på semester men min plan är 75% och det är gott nog för denna donna.

Jag har dock inte bestämt hur jag ska göra med bloggen, vad tycker ni? Det lutar åt att gå på semester här inne under hela perioden men sedan posta något spontant om jag känner för det. Men liksom lägga in en ”Out of office” även här inne, så att ni vet var jag är och när jag garanterat kommer tillbaka liksom. Kanske skönt för både mig och er? Så är vi riktigt taggade när vi ses igen efter semestern.

Veckans utmaning: Förra veckan var det att känna mig mindre ensam och mina vänner hjälpte mig verkligen med det ♥ Den här veckan är min utmaning att avsluta min KBT och sedan sammanfatta den både med min psykolog, med mig själv och med er!
Veckans förväntning: Hoppas att jag känner mig lika glad den här veckan som jag har gjort den här helgen!
Veckans ångestpuck: Den stukade foten känns väl sådär ärligt talat.
Det här ser jag fram emot i veckan: Fira en kompis födelsedag, en rolig middag i helgen, inspelningar och fotograferingar på jobbet och att börja känna in sommarlunket!
Veckans blogginlägg: Dantes 23-månaders uppdatering är på gång… för den glömde jag förra veckan 🙂
Måndagens tacksamhetstanke: Mina vänner som känner in mig och omfamnar när det behövs. Jag hoppas att jag är en lika bra vän tillbaka för dom!


Foto

 1. Såklart du kan ta semester härifrån också.:) Jag läser nästan inte bloggar när jag är på semester (gör det mest som jobbpaus) och anar att många är som jag.

 2. Du gör ju som du vill m din ledighet. Men jag tycker du ska uppdatera en gång i veckan, på en bestämd dag med lite bilder vad som hänt senaste veckan. Inget avancerat, men kanske 3 till 6 bilder m en liten text om stort som smått. För att hålla relationen i liv, så att säga.. Typ glass i skuggan, middag m familjen, bad från bryggan, ny klänning:)

 3. Rent egoistisk för mig – fortsätt uppdatera! : )
  Men antagligen skönare för dig att kunna koppla av helt. Eller som det föreslogs ovan, lite uppdateringar från veckan som gått en gång/vecka.
  Ha en underbar ledighet och njut av sommaren och familjen!

 4. Gärna några inlägg per vecka iaf! Vet med mig att blir det inga uppdateringar på en vecka slutar jag gå in och då har jag svårt att hitta tillbaka igen.

 5. Kommer såklart sakna bloggen om du inte uppdaterar under semestern men du ska självklart göra det som känns bäst för dig. Hade varit kul som någon föreslog med en uppdatering i veckan, eller kanske några förinställda inlägg? Men som sagt, du ska göra det som känns bäst för dig. ❤️

 6. Klart du ska ta semester från bloggen! Vi väntar snällt och finns kvar här efter semestern!

 7. Dina inledande ord om måndagar var GULD värda! Jag la in det som en återkommande påminnelse i mobilen (varje söndag em). Just nu är inte måndagagskänslan så som jag vill, så blev så glad av din påminnelse. Tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi