Så var midsommarhelgen över

Hej midsommarnattsdrömmar,

Hur har ni det?

Jag sitter på balkongen och har precis haft ett kvällsmöte med mina Un’Sweet-partners. Att jobba med Lisa och Malin och cavan är så sanslöst roligt trots att våra möten alltid infaller på kvällstid för mig. Nu är vi alla i samma tidszon och snart ska vi ses för första gången sen vi startade det här projektet! Helt galet egentligen. Men så roligt när man gör saker på magkänslan.

Hur var er midsommarhelg?

Min var faktiskt helt perfekt. I torsdags åkte vi ju ut till lantstället som Petra, Markus, Oscar och Carro har hyrt och så körde vi poolhäng hela eftermiddagen och kvällen. I fredags var det midsommarafton och traditioner som sig bör och i lördags låg jag med foten i högläge i sängen hela dagen. Det var väl inte riktigt så jag hade planerat midsommardagen, vi skulle faktiskt träffa Carl och Sofia med barnen, men jag stukade ju foten på midsommarafton och fick styra om resten av helgen. Man har verkligen glömt bort hur ont det gör att stuka foten haha? Sist jag gjorde det var två dagar innan min student, jag skulle resa mig från en picknick och foten hade somnat och liksom vek sig och stukade skiten ur sig. Lindade den hårt, körde klackskor på min student och sen fick jag gå på kryckor i en vecka. Den här gången fick jag upp den i högläge med is fort som attan så svullnaden är helt okej och jag kommer nog kunna gå som vanligt igen inom en vecka. Tur att jag tog en löptur i torsdags dock för springandet får jag nog vänta några veckor med…

Idag var min mormor hemma hos mig. Det är första gången sen julen 2019 som jag kramade henne. Åh, den kramen, är helt mjuk på insidan nu. Kom ihåg att krama era föräldrar, mor och farföräldrar extra mycket när de är fullvaccinerade och ni ses igen. Ta aldrig kramar för givet!

Oh well. Nu ska jag äta baguette med ost, tomat och dijonsenap till middag med en iskall pellegrino limone. Sen blir det film i sängen – hoppas ni också får en mysig söndag! Vi hörs imorgon bitti igen med Weekly Plans i vanlig ordning. Puss!

  1. Det är intressant och även konstigt hur ofta du beskriver ditt liv eller händelser i ditt liv som ”perfekt” när du sen skrivit en bok som heter ”är inte perfekt tyvärr”, hmm.. lite motsägelsefullt?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi