Vet du inte vad du ska ha på dig imorgon? Här kommer lite inspo!

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Förra året firade vi midsommar hos Amanda och Shoan, det var en underbar dag!

Imorgon är det midsommarafton! Som ni vet är jag inget fan av högtider men det ska faktiskt bli riktigt mysigt. Jag håller på att jobba undan allt som behöver bli klart inför helgen för fullt, sedan ska jag packa ihop alla tre miljarder saker man behöver ha med när man har barn och så åker vi till lantstället som Markus och Petra har hyrt nu i eftermiddag. Vi sover över och imorgon blir det midsommarfirande för hela slanten! Sill, potatis, hälsa på djuren på bondgården bredvid, dansa till sommarklassiker, äta jordgubbstårta. Jag har packat ner midsommaroutfiten som blir härligt somrig, skön och sval.

Om du inte vet vad du ska ha på dig så har jag samlat ihop lite inspiration här nedan! Vill tipsa alla om att ta med en stor, stickad tröja till kvällen, sköna skor och ingenting som sitter för tajt – midsommar handlar om mys och härligheter!

Nä, nu ska jag nog ta en dusch. Jag sprang runt Djurgården i morse och när jag kom hem hade jag glömt nyckeln så fick springa till Damons kontor och hämta hans. Jag är ganska slut i kroppen nu haha… men så skönt att ha midsommarlöpet avklarat, nu ska jag bara kramas med mina vänner och alla våra barn!

Solglasögon / Skor / Klänning / Väska

Piké / Skor / Solglasögon / Kjol

Väska / Klänning / Solglasögon / Skor

Solglasögon / Shorts / Topp / Skor

    1. Jag är tudelad, beror på mitt humör och min känsla – tycker båda är fint <3!

  1. Brukar ni “betala tillbaka” på något sätt när ni blir bjudna ut till era vänners lantställen? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi