Sommarmiddag, fantastiska drinkar, Brasserie Astoria

Helgen smygstartade redan i torsdags. Inte för att jag inte hade jobb inbokat både torsdag och fredag – utan för att vi hade sommarmiddag med jobbet! Jag var klädd i klänning från Adoore.

Vi började dagen med inspelning hos Maria Nila. Jag älskar deras inhouse-salong.

Sen åkte vi iväg hem till Bisse för att spela in ett samarbete för en kund! Det blev väldigt bra och släpps snart.

Bisse fick Sebastian för några veckor sedan, han var SÅ liten och pluttig! Bebisar fyller en verkligen med endorfiner, jag har alltid älskat bebisar. Både bebis och mamma gjorde ett kanonjobb och vi åkte därifrån med leenden på läpparna!

På eftermiddagen hade jag en inspelning med Petra som även den gick kalasbra. Enkelt när man jobbar med proffs!

Sen var det dags för sommarfest! Först körde vi picknick i Humlan med kubb och rosé, sen blev det quiz och aperol spritz på kontoret!

När det blev middagstid tågade vi ner till Nobis uteservering för en låååång middag med oteeeroligt goda fördrinkar.

Världens bästa gäng ♥

Jag åt råbiff till varmrätt som var mycket smarrig. Sen avslutade vi med espresso martinis innan vi promenerade hem i den ljumma sommarkvällen.

I fredags tog jag och Dante båten över till Hammarby Sjöstad för att kolla på matchen med mamma och pappa!

När vi kom hem blev det läggdags för mini och indiskt för hans föräldrar.

Sen kom världens bästa dag lördag!!! Jag och Dante gick till Tessinparkens plaskdamm och badade LOSS.

På kvällen piffade vi till oss och mötte sedan upp Malin och Markus för middag. Men först fördrink på Villa Dagmar!

Jag hade på mig klänning från Rotate, skor från Flattered och väska från Bottega Veneta.

Sedan åt vi en ljuvlig middag på Astoria. Laxcarpaccio till förrätt som var mycket god och så delade vi på sniglarna som nog är de godaste jag ätit i hela mitt liv!

Till varmrätt åt jag anka med vitlök och parmesanfriterade pommes (!!) samt en brynt hollandaisesås som var skänkt från ovan. Världens trevligaste kväll!

I söndags gick vi ut och promenerade i värmen. Dante var på toppenhumör men jag och D var varma, jag hade skoskav och så blev det dålig stämning. Jag älskar livet i stan men sådana här stekheta dagar önskar jag att jag hade trädgård och pool…

Dantes farfar kom och hämtade honom för lek på eftermiddagen och plötsligt hade jag några timmar själv. Vad skulle jag göra? Träffa kompisar, köra vinlunch, åka och bada? Jag lyssnade inåt och bestämde mig för att ta det lugnt hemma hela dagen. Bästa beslutet jag tagit.

På kvällen lagade D sparris och spetskål i ugn med skirat smör, bearnaisesås och en krispig sallad. Så kollade vi fotboll och somnade sams ♥

  1. Men gud! Snälla, snälla, snälla – kan inte du fråga din (supersnygga!) kollega som sitter längst fram på er AW-bild vart hennes klänning är ifrån? Den orangerutiga, FAN-TA-STISK!!!

  2. Måste fråga men förstår absolut om det känns för privat? Men när du och D jobbar tillsammans på samma kontor (eller?), hur blir det då om ni tex haft ett tråkigt vardagligt tjafs på morgonen? Kan ni släppa det helt och arbeta som vanligt? Förstår att man egentligen bör och måste, men jag personligen hade nog helt klart valt mina frågor eller arbetsrelaterade diskussioner noggrant för att prata så lite som möjligt i ett sådant läge. Är bara SÅ nyfiken för det känns som det mysigaste i världen att arbeta med sin sambo/man/fästman men rent praktiskt, är det så jäkla mysigt som det kan målas upp?

  3. Hej,
    På ena matbilden ser det ut som en babywatch med kamera. Vad är d för märke/modell? Är ni nöjda? Är själv på jakt men det är ju sådan djungel det där 😆
    Tack för en underbar blogg 💞

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi